Косметичка Ванкувер
-
Здравствуйте, можете дать пожалуйста контакты Татьяны?Возможно инстаграмм ?
-
Всем привет! Рада сообщить, что после прохождения всех инспекций и получения всех пермитов двери моего салона Topaz Facial Studio наконец-то открыты для гостей! Находится салон в Китцилано по адресу 3749 W 10th Ave. Я косметолог эстетист с опытом более 10 лет. Раньше имела студию в Торонто и в этом году попала в список 6 best facial spas in Toronto. Работаю на косметике DMK и делаю процедуры для всех видов кожи. Особенно сильно люблю работать с акне так как сама склонна к этому. Еще специализируюсь на миофасциальном массаже лица. Так же делаю microneedling, biorepeel и многое другое) Не продаю лишних продуктов и не подсаживаю на ненужные процедуры, только честная работа по достижению ваших целей) Записаться можно онлайн на сайте topazfacialstudio.com или просто написав мне сообщение тут или в инстаграме instagram.com/topaz_facial_studio?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
-
Привіт дівчатка! 😍Щиро запрошуємо прийняти участь в новорічному розіграші, 🌲де ви зможете виграти, аж 5 призів! 🎁(Депіляція,брови і вії, макіяж і зачіску, манікюр та новорічну фотосесію)! Вся інфо тут👇 www.instagram.com/reel/C013uAwxId-/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Доброго дня ! Будь ласка чи змогли би ви дати номер телефону Тані косметолога.
-
Привіт! Порадьте майстра в даунтауні ) підстригти довжину 🥹
-
Привіт всім вирішила просто нагадати про себе 😉 роботи вистачає зараз але щоб не забували🎄 І головна новина приймаю з 1 січня у New Westminster 💜З наступаючими всіх святами 🫶
-
Дівчатка 19.12, 20.12 маю вільні місця , манікюр , педикюр , шугаринг www.instagram.com/cozyestetician?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
-
Дівчата привіт🌸 підкажіть, будь ласка, хто працює на косметиці DMK ? Хочу придбати косметику і відвідати процедури
-
Також може підкажете на якому сайті або в кого можна придбати косметику Medic8 та серуми Vitaran
-
Привет! 👋 Мы — магазин с продуктами для наращивания и ламинирования ресниц. ТМ “ZOLA и «VILMY. ✨ Высококачественные ресницы для наращивания ресниц. ✨ Специальный клей для наращивания, выбранный в соответствии с условиями вашей комнаты, а также дополнительные инструменты, и препараты такие как праймер, обезжириватель, средство для ускорения роботы клея, ремувер и многое другое. ✨ Пинцеты и другие аксессуары для наращивания ресниц. ✨ Препараты для ламинирования ресниц. ✨ Красящий материал и клей для ламинирования ресниц. ✨ Валики для ламинирования ресниц и другие аксессуары www.instagram.com/lashes_shop_vancouver?igshid=ODA1NTc5OTg5Nw%3D%3D&utm_source=qr
-
Дівчата майстри, в North Vancouver, 5 хв пішки від Seabus здаються місця в гарному салоні для бровістів, лаш мейкерів, майстрів з перманенту, манікюру/педикюру. Ціни на оренду хороші і орендодавця теж дуже класна дівчина. Я сама роблю оренду в цьому салоні вже майже рік і дуже задоволена. Тому запрошуємо🩷 Пишіть мені в особисті, якщо потрібні подробиці або приходьте одразу в салон: salon Urban Glo Beauty Lounge✨ Address: 125 Victory Ship Way 228 (2nd floor, North Vancouver, BC V7L 0B2, Canada)
-
Дівчата майстри, в North Vancouver, 5 хв пішки від Seabus здаються місця в гарному салоні для бровістів, лаш мейкерів, майстрів з перманенту, манікюру/педикюру. Ціни на оренду хороші і орендодавця теж дуже класна дівчина. Я сама роблю оренду в цьому салоні вже майже рік і дуже задоволена. Тому запрошуємо🩷 Пишіть мені в особисті, якщо потрібні подробиці або приходьте одразу в салон: salon Urban Glo Beauty Lounge✨ Address: 125 Victory Ship Way 228 (2nd floor, North Vancouver, BC V7L 0B2, Canada)
-
Дівчата, всім добрий ранок! Мене звати Валерія, я майстер з нарощення і ламінування вій і хотіла би запропонувати Вам свої послуги. За деталями або якщо треба скинути сторінку в інстаграмі пишіть в приват (вільні дні для запису 26 грудня і 2 січня) Буду дуже рада знайомству 😊
-
Маю ще вільні годинки перед новим роком 🎄 Запрошую до себе на такі процедури як : 🎈 Ламінування брів 🎈 Фарбування брів 🎈 Корекція брів ( віск /пінцет) 🎈 Епіляція над верхньою губою 📍Vancouver BC Запис в дірект Instagram 🔽🔽🔽 instagram.com/nazarevych_brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA=