Косметичка Ванкувер
-
Я Марина , майстер бровист та ламімейкер Працюю на двох зручних локаціях 📍Vancouver 📍New Westminster 🇨🇦(з 15-го травня ) Запрошую до себе на оформлення стильних брів та шикарних вій 🔥 Я зможу підкреслити твою індивідуальність завдяки особливому підходу та майстерності 🌹 Також виконую моделювання ( корекція ) брів для чоловіків 👨 На перший візит знижка -15% 👍 Також зараз діє крута знижка - Комплекс: Ламінування вій + Ламінування брів (фарбування та корекція) всього 110 $ Для своїх клієнтів завжди маю знижки та подаруночки 💜 Працюю лише стерильними та одноразовими матеріалами 👌 Гарантую приємний сервіс , кращі матеріали та чудовий результат 🔥 Надаю такі послуги як : 🌹 Ламінування вій 🌹 Фарбування вій 🌹 Ламінування брів 🌹 Фарбування брів 🌹 Корекція брів ( віск/пінцет ) 🌹 Депіляція воском над верхньою губою www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
www.instagram.com/snezhana_kochura?igsh=MTI3d3g1YmY5dnN5ZQ==
-
Привіт усім, у мене для вас чудова новина🎉 Шукаю моделей на тату😍 Оплата тільки за МАТЕРІАЛИ😱
-
Hi girls! 😍 Запрошую вас на manicure + gel polish/hard gel = 50$ Гарантую вам: 🤍якість, безпечність та стерильність 🤍затишну атмосферу Location: Downtown (West End) Пиши в особисті 😊 www.instagram.com/alishova.nails?igsh=Z3QwbzJjbTBkdTZs Гарного всім дня ☀️
-
Добрый день,Ищу мастера ногтевого сервиса,интересует наращивание.Живу в Ричмонде,локация желательно приближенная .
-
Дорогие девушки, хочу пригласить вас к себе на процедуру наращивания ресниц 🤍 📍Принимаю в Лэнгли, есть возможность выезда на дом (обговаривается лично). 🤳Сейчас я собираю портфолио для своего нового аккаунта в инстаграм, поэтому рада пригласить вас ко мне, на очень приятных условиях☺️ Выполняю: ✨наращивание в обьеме классика ✨гибрид (классика +2D) ✨2D ✨уголки Так же делаю лучи/мокрый эффект. В общем, все что вам по душе, пишите и придумаем все в лучшем виде💌 💰На данный момент поставила очень низкие цены, так что уверена что за такую стоимость будет вдвойне приятнее получить качественную и аккуратную работу 😍 С вас согласие на фото/видео, с меня — качественная работа выполненная с любовью☺️ ☎️Пишите мне в личку, по номеру телефона: +1(672)2008212 (в любые соц. сети) 📷Так же в инстаграм: www.instagram.com/wow.lashes.langley.vancouver_?igsh=MWNiMmFsajVrN2gyMg%3D%3D&utm_source=qr Буду рада видеть вас и с нетерпением жду нашей встречи!💌
-
Пишите в личку если интересно
-
Одно место на рент для порехмахера ещё осталось
-
Дайте знать если интересно
-
1 кушетка сдется под рент на брови ресницы
-
Здравствуйте) можно ваш инстаграм?
-
Манікюр 💅🏼 Delta . Адрес : 86 Ave , Delta , BC 40$ з укріпленням 🤍 Стерилізація інструментів + одноразові пилочки ✅ Дизайн в подарунок 🎁
-
Манікюр 💅🏼 #Delta . Адрес : 86 Ave , Delta , BC 40$ з укріпленням 🤍 Стерилізація інструментів + одноразові пилочки ✅ Дизайн в подарунок 🎁
-
Доброго раночку! Дівчата, хто робить хімічну завивку ? 🚨
-
Доброго ранку www.instagram.com/vancouver_hairdresser_?igsh=MWJuc2FkNHAybmR6dg%3D%3D&utm_source=qr