Косметичка Ванкувер
-
www.instagram.com/cozyestetician?igsh=NWR1Njhndzh3dnRm&utm_source=qr
-
Дякую! А яка вартість педикюру? Не знайшла на сторінці
-
Всім привіт, я Аня, арт майстриня манікюру, запрошую вас до себе на якісне покриття в East Vancouver за адресою 33 North Templeton drive , Vancouver В інстаграмі більше моїх робіт🧚🏼 Instagram: www.instagram.com/ua.van.manik?igsh=MWU3eGV4aWd3aGs4eg== Перший візит знижка -20% Манікюр+ укріплення + покриття = 45$ (ціна без знижки ) ☺️ Діє гарантія 1 тиждень на ремонт, в разі сколу, тріщини, поломки ремонт безкоштовно 😉 Викохаю кожен ваш нігтик🩷
-
Девочки (и мальчики), нужна услуга укладки на 7 июня, обязательно с выездом на дом. Район Port Moody, возле Burquitlam. Если вы без машины - я могу вас от метро / до метро довезти. Время - с 12, надо все будет закончит к 4-м. Стиль на картинке. Волос у меня натурально волной (если не сказать копной - итальянские гены сказываются), так что по идее форму должен держать очень даже прилично. Откликнитесь в личку, буду очень благодарна.
-
В актуальних в сторіз (price list) є вартість всіх послуг
-
Убираю стержневые мозоли Но локация Абботсфорд
-
Дівчата хто знає де зробити заточку інструменту? Впав гарячий інструмент злегка і вже не придатний до робити Буду вдячна за рекомендації 🌸
-
В Китсилано Татьяна делает. www.instagram.com/deniz_tatyana?igsh=NG5odmYwbjlrcGN2
-
Вона точно робить педикюр? Бо немає жодної фотографії педикюру в профілі або ціни на нього
-
Дякую! Вона приймає в даунтаун або Іст? Я просто в цих районах шукаю майстра. Не знайшла адресу в профілі
-
Точно робить. Я до неї збираюсь в п'ятницю. Робить як сухий, иак якщо хочете із замовчуванням. Напишіть їй.
-
Здравствуйте, а можно контакт, пжл.
-
Зрозуміла, дуже дякую!
-
Дуже дякую!