Косметичка Ванкувер
-
Здравствуйте, а можно контакт, пжл.
-
Зрозуміла, дуже дякую!
-
Дуже дякую!
-
Дуже дякую!
-
💵 Безумства следует совершать осторожно «Анри де Монтерлан» ✅ Первая букмекерская контора в РФ 👌 Несгораемый первый депозит, по промокоду - YARDIKS. Даже если твоя ставка не сыграет, ты получишь 100% суммы депозита, на бонусный счет, с которого можно вывести на карту 💸 +500% к пополнению и многие другие бонусы, уже ждут тебя на сайте 🎁 ЗАБРАТЬ ВЫИГРЫШ ➡️ 1wkaml.life/#7lfg
-
www.instagram.com/cozyestetician?igsh=NWR1Njhndzh3dnRm&utm_source=qr
-
u-tools.ca/collections/all?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0_WyBhDMARIsAL1Vz8s2kr1bGnFeAGgNiuUiRmsrSmTyJ5jBbyGUGa1H6TMPwLNmLMDxbKAaAs82EALw_wcB Я отправляла туда, точат более менее. Можно доверять.
-
Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Безкоштовно дизайн або стрази. Також потрібні моделі на нарощення тіпсами всього 60$ Запрошую вас на манікюр. 📍Локація North Delta ✔️Стерильні інструменти. ✔️Якісні матеріали. Мій інстаграм: instagram.com/nail_manicure_olga_?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg%3D%3D&utm_source=qr Буду рада бачити кожну 🤗
-
Дякую, Ірочка ♥️
-
Доброго вечора♥️ Шукаю моделей на перманентний макіяж до себе і до учениці: - перманент брів - перманент губ - міжвійка Щоб побачити роботи моїх учениць та загоєнні їх роботи, перейдіть по цьому посиланню будь ласка www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTgyNjg4MzU4MDYzMTcy?igsh=MXBwbjdhMG9mOXkwNQ== * без попереднього перманенту або з мінімальним залишком 🙏🏼 До мене оплата тільки за матеріал, а до учениці безкоштовно, тільки щоб забронювати за собою місце потрібно заплатити 50$, які вам повертаються на процедурі 📍Локація 3749 W 10th Ave, Vancouver, BC V6R 2G5 За детальною інформацією пишіть мені тут або в інстаграм www.instagram.com/ek.bebeauty?igsh=MWNkbTYxOGRheTUzYg==
-
Доброго вечора♥️ Шукаю моделей на перманентний макіяж до себе і до учениці: - перманент брів - перманент губ - міжвійка Щоб побачити роботи моїх учениць та загоєнні їх роботи, перейдіть по цьому посиланню будь ласка www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTgyNjg4MzU4MDYzMTcy?igsh=MXBwbjdhMG9mOXkwNQ== * без попереднього перманенту або з мінімальним залишком 🙏🏼 До мене оплата тільки за матеріал, а до учениці безкоштовно, тільки щоб забронювати за собою місце потрібно заплатити 50$, які вам повертаються на процедурі 📍Локація 3749 W 10th Ave, Vancouver, BC V6R 2G5 За детальною інформацією пишіть мені тут або в інстаграм www.instagram.com/ek.bebeauty?igsh=MWNkbTYxOGRheTUzYg==
-
Я опытный мастер из Украины приглашаю на маникюр и педикюр , работаю только с сертифицированным оборудованием и премиальными материалами. Инструменты проходят правильную стерилизацию, для каждого клиента только одноразовые расходники, огромная палитра цветов, дизайнов , стемпинга. Есть услуга японского маникюра, в продаже много средств для ухода и лечения различных проблем. Работаю в Порт Кукитлам.
-
Я опытный мастер из Украины приглашаю на маникюр и педикюр , работаю только с сертифицированным оборудованием и премиальными материалами. Инструменты проходят правильную стерилизацию, для каждого клиента только одноразовые расходники, огромная палитра цветов, дизайнов , стемпинга. Есть услуга японского маникюра, в продаже много средств для ухода и лечения различных проблем. Работаю в Порт Кукитлам.
-
👋Привіт. Мене звати Вікторія🌸 Я майстер з: • нарощування вій; • ламінування вій/брів; • фарбування, корекція та моделювання брів. 🇺🇦з України зі стажем 8 років, Знаходжусь у місті Chilliwack, BC. За деталями звертайтесь 📲(604)991-0220 🔗Instagram⤵️ www.instagram.com/vip_lashmaker?igsh=MXp0bzVidWluNG81