Косметичка Ванкувер
-
Всем привет! Девушки, посоветуйте хорошего сертифицированного подолога. Идеально если район Кокитлама 🙏🏻👀
-
Всім привіт, мене звати Оля я майстер манікюру та педикюру, шукаю моделе для відпрацювання швидкості, в мене пʼятирічний досвід роботи, але після дикретної відпустки швидкість роботи дві години, хочу вийти на півтори години. Я працюю з дому North Vancouver, Grand boulevard and 19 st. Ціна манікюру 40$ Педикюр 45$ Пишіть у приватні повідомлення #манікюр #педикюр #ПівнічнийВанкувер
-
Я нахожусь в New Westminster но у нас очень хорошое расположение 2 минуты от метро прямая ветка с waterfront. www.instagram.com/snezhana_kochura?igsh=Z2M2NjhyazN5enNl&utm_source=qr
-
www.instagram.com/blushnglowbeautyroom?igsh=MXB4cmh1MXh6MzV2
-
Усім привіт, продаю коляску #Stokke Xplory 6. Коляска в дуже гарному стані. Використовувалася менше року після покупки. В комплекті: - Москітна сітка - 2 дощові плівки - Stokke PramPak (Travel bag) купувався бу бо планували подорож але почався ковід. #NorthVancouver Ціна 680$
-
🇷🇺 Фальшивые рубли, без каких либo oтличий oт настoящих 🏧 Все банкoмат принимают наши купюры ✅ Лучшее качествo на рынке 👌 Отправка пo всей Рoссии 📬 Дoставка пoчтoй 🚕 Дoставка такси 🪨 Дoставка кладoм ➡️ @FaIsh_Moneys ➡️ @FaIsh_Moneys ➡️ @FaIsh_Moneys
-
Потрібна модель для ламінування брів (фарбування +корекція) Для фото та відео контенту Ціна :20$ 📍New Westminster www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Натуральна не нерафінована кокосова олія , це з запахом, дуже класна коричнева засмага, тільки обережно, бо там не має УФ фільтрів
-
Дівчата привіт горить згорає місце на манікюр /педикюр завтра 11.06 17.00 1732 Alberni street
-
У нас есть девочки♥️
-
Запрошуємо на майстер-клас з декорування тортів бенто! Пориньте у світ мистецтва і кулінарії, створюючи вишукані торти в атмосфері «вінтажного чаювання» Коли? 16.06 | 17:00 Забронюйте своє місце написавши у приватні повідомлення:)
-
Дівчатка, хто не любить влітку обтягувати себе великою кількістю косметики? Хочу запропонувати вам альтернативу - це ламінування вій та брів🔥 Ці процедури з легкістю зможуть замінити ваш повсякденний макіяж, а особливо влітку коли хочеться легкості на обличчі. #NewWestminster #Vancouver
-
Добрый день☀️ меня зовут Наталья и я парикмахер уже 20 лет, последние два года работала в Италии , а сейчас доехала в Ванкувер!)) мой инстаграм natali.benet_hairstylist По всем вопросам , пишите в лс) всем прекрасного дня и настроения 🌸 #downtown #gastown