Косметичка Ванкувер
-
не дублируйте свое сообщение в разных ветках группы Достаточно одной публикации
-
🔐 ФАЛЬШ РУБЛИ, БЕЗ ОТЛИЧИЙ ОТ НАСТОЯЩИХ 📬 ДОСТАВКА СДЭК, ПОЧТА РФ ❇️ ЛУЧШЕЕ КАЧЕТСТВО ♻️ ПРИНИМАЮТ КУПЮРЫ, ЛЮБОЙ БАНКОМАТ И ОБМЕНКА РФ ➡️ @Kupyri_Poddenlie ➡️ @Kupyri_Poddenlie ➡️ @Kupyri_Poddenlie
-
Ищу людей с биржами Bybit, Okx, Mexc аккаунты давать не нужно. Отличный заработок. Писать в личку сюда @timurmamaev
-
Любі дівчата , запрошуємо вас на манікюр у наш салон “M&A’s Beauty” в Yaletown! Ми пропонуємо широкий спектр послуг по догляду за вашими руками: - Класичний манікюр - Покриття гель-лаком - Нарощування нігтів - Зміцнення натуральних нігтів Записуйтесь вже сьогодні та отримайте знижку 20% на перше відвідування. 📞 Для запису телефонуйте: [604-230-6588] або бронюйте зручний для вас час на нашому сайті. 🌐 Веб-сайт: masbeauty.ca 📍 Адреса: [538 Davie Street, Vancouver, BC] Instagram: binary.beauty.inc.nails Доглянуті руки – ваша візитна картка!💅
-
🌸 Дівчулііі, (а може й хлопчики 😅), привезу cтiки до іqоs/глo (tеrеа/hееts/nео), cигарeти будь-якої марки, eІf bаrи, мeдикаменти, заправки для кaльяну, і подібне 💉Також КОСМЕТОЛОГИНІ, для Вас: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🇺🇦Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей ) Беру також на процедури, є пару вільних віконець 💕
-
🌸 Дівчулііі, (а може й хлопчики 😅), привезу cтiки до іqоs/глo (tеrеа/hееts/nео), cигарeти будь-якої марки, eІf bаrи, мeдикаменти, заправки для кaльяну, і подібне 💉Також КОСМЕТОЛОГИНІ, для Вас: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🇺🇦Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей ) Беру також на процедури, є пару вільних віконець 💕
-
-
Всем привет! Нужен подолог!!!
-
Здравствуйте) Подскажите пожалуйста, есть ли мастера которые работают с 9 утра в нью Вест? Нужно гелевое покрытие с выравниванием, без снятия. Желательно на завтра
-
Спасибо большое
-
Попробуйте сюда написать www.instagram.com/oblaka_nails_van?igsh=MTJubTFkcWIya2NwaQ==
-
Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Запрошую на манікюр та педикюр . Безкоштовно дизайн або стрази. Також потрібні моделі на нарощення тіпсами всього 60$ 📍Локація North Delta ✔️Стерильні інструменти. ✔️Якісні матеріали. Мій інстаграм: instagram.com/nail_manicure_olga_?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg%3D%3D&utm_source=qr Буду рада бачити кожну 🤗
-
Нaйди интимные фотогрaфии, любой девушки Для этого, нaпиши в поиск телегрaм: SDDL20
-
Дарья отличный мастер , имеет очень профессиональный подход 👌 рекомендую от всей души