Косметичка Ванкувер
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ НА УДАЛЁНУЮ ЗАНЯТОСТЬ с хорошей оплатой от 1000$ в неделю — 1-2 часа в день — Места ограничены Пиши + в лс
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ НА УДАЛЁНУЮ ЗАНЯТОСТЬ с хорошей оплатой от 1000$ в неделю — 1-2 часа в день — Места ограничены Пиши + в лс
-
-
-
-
Хеллоу , запрошую до себе на манікюр в east Vancouver , 15 хвилин від даунтауну 💅 Більше робіт та запис: www.instagram.com/ua.van.manik?igsh=MWU3eGV4aWd3aGs4eg== Чому варто обрати мене? 🌟 Підіймаю клюючі нігтики без питань 🌟 З моєю технікою манікюру кутикула стає слухняною 🌟 Манікюр+укріплення+ гель лак (optional) в середньому займають 1.45 год 🌟 Затишний girlie place 🌟Інструменти проходять всі необхідні етапи стерилізації 🌟 Міцні і якісні матеріали 🌟 Постійні новинки і втілення будь яких ідей 🌟 Ідеально виконаю як однотон так і будь який crazy design Киць, чекаю тебе у себе 🩷
-
Жаль, на мене велика
-
М-L
-
Дякую, я шукала теж
-
А який розмір жилетки?
-
Працюю чоловічим перукарем. Пишіть у приват!
-
🙋🏼♀️Всем привет , на курс по ламинированию ресниц нужны модели , оплата только за материал 10$ 23.09-1:15 24.09-1:00 📍4885 kingsway
-
Працюю чоловічим перукарем , виїжджаю на дом.
-
Дівчата всім привіт можливо когось зацікавить Замовлення жилетку і взуття, але трішки не підійшов розмір, якщо кому підійде я б продала і собі замовила б ще але вже по іншому розмірі, Якщо хтось живе десь дальше то можу підвезти щоб поміряти Бо я живу в Сурей Взуття 45$ Жилетка 30₴ Все нове ні разу не відвала☺️ Дякую за увагу
-
Дівчата , доброї ночі. Хотіла б підстригти волосся. Хто міг би прийняти мене в районі Мейп Рідж - Коквітлам завтра в першій половині дня? Можу теж підʼїхати до вас додому.
-
Татьяна даунтаун
-
+1 236-863-9007 подолог Виктория, рекомендую ❤️👍
-
Всем привет! Нам нужна модель на брови (коррекция +окрашивание ) 20.09-3:00 22.09-1:30 Оплата только за материал 5$ 📍4885 Kingsway