Косметичка Ванкувер
-
Доброго дня А Ви нарощенню волосся?)
-
@GatesBeauty Очень рекомендую😘
-
www.instagram.com/cosmetologist_vancouver?igsh=ZzkzZ3d0dnUyNnVh&utm_source=qr
-
Привіт www.instagram.com/karinas_skincare?igsh=aXdyZHF4YXpoNmI4
-
Всім привіт Шукаю спеціаліста забрати пігментацію на обличчі
-
Насправді вони вже більшість по appointment i працюють, від walk-in тільки назва лишилася
-
Дякую, вперше чую що можна забукатись в walk-in!😀
-
Можна і без сімейного лікаря. Я тут роблю. Завжди виходило і на свій час і в різних лікарів www.tlcmedical.ca/home
-
walk-in так називається бо там жива черга. Я там вже була свого часу. Забукатися можливо тіки у свого сімейного лікаря, в мене його поки що нема.
-
Забукайте appointment i вас приймуть на ваш час, це у walk-in clinic, a не в emergency треба йти
-
Тут цей препарат тільки в аптеці по prescription продається
-
Це косметичний препарат, тому думаю нема сенсу сидіти пів дня в черзі з хворими людьми яким потрібна допомога лікаря щоб потім йому сказати- а мені ретинольчик потрібен😄 Знаю що є сайти і багато, але мною особисто вони не перевірені
-
Попросіть у лікаря в будь-якій walk-in clinic і він випише prescription без проблем, головне гарно і детально поясніть йому для чого вам третиноїн треба
-
Всім привіт, тут випадково нема косметолога через якого можна купити Tretinoin крем чи гель 0,05%? Чи може вже хтось купляв, поділіться сайтом
-
Девочки , посоветуйте пожалуйста колориста🤍
-
Підкажіть хто робить макіяж елтаун або річмонд
-
Всем привет! Ищу моделей на пирсинг пупка, брови и трагус Тату/пирсинг студия Vean, 2243 Granville street Оплата только за украшение 15$
-
Дівчата, в кого є клей на продаж? Для нарощування вій
-
Добро пожаловать за красотой и настроением,для тех кто ценит эстетику и стиль)
-
Девочки Привет👋 здесь есть косметолог который работает с подростками (15 лет) чистка кожи
16 Jan 2023, 06:08
7921/9184
about 2 hours ago