Косметичка Ванкувер
-
Спасибо большое Анастасия 🌺 очень приятно
-
Вітаю! Дівчата, підкажіть, чи є в когось ліцензія у бьюті сфері тут? Мені потрібно придбати деякі продукти для волосся для себе, але я не можу бо я не бьюті майстер і не студент у цій сфері. Якщо хтось може допомогти, мені потрібно дещо придбати у магазині з оптовими цінами в магазині у Ялтауні. Буду вдячна 🎁 Сертифікат, чи ліцензія іншої країни також підійдуть
-
▪️Ugg 38р, як нові 45$ ▪️Coach 37,5 нові з біркою 35$ ▪️Сумочка Coach, натуральна шкіра 80$ ▪️Сумочка, як нова. 35$
-
Друзі, привіт. Продаємо автокрісло 1-2-3 категорія. Все повністю регулюється. Стан як нове. Річмонд-Ванкувер Ціна 180$.
-
Всем доброго времени суток! Я Принимаю в уютной студии прямо в Metrotown Burnaby и предоставляю следующий перечень услуг:😊 1. Наращивание ресниц всех объемов ✨ 2. Ламинирование ресниц✨ 3. Долговременная укладка бровей, коррекция и окрашивание ✨ Приглашаю вас к себе и дарю вам скидку -10% на первую процедуру знакомства с мастером 💓 Пишите 🤍
-
Здравствуйте с 1 декабря сдается аренду рабочее место для мастера бровиста . В студии 📍New Westminster Большая бесплатная парковка для ваших клиентов . 2 больших окна что дает красивый естественный свет для фото . Пишите в личные сообщения для детальной информации 🌸
-
Products Vivier / Косметика по уходу за кожей Вивиер Все продукты новые и запечатанные от производителя Quintiserum - $293 - after tax - net price $250 (витамин с, сыворотка) Refreshing toner - $62.72 after tax - new price - $50 (тоник) Hexam - $69.44 after tax - new price - $60 (клинсер) GrenzCine Eye - $235.20 after tax - new price - $200 (крем для кожи вокруг глаз) Sheer $73.90 after tax - new price - $60 (солнцезащитный крем) Daily Age Defying Moisturizer $134.40 - after tax - new price - $110 (увлажняющий крем) Retinol 1% $150 - after tax - new price - $130 (витамин А, ночной крем) Пишите в лс , цены указаны выше, ОBО 💌😊
-
Вітаю, дівчата! ✨ Роблю прикраси на замовлення, і кожен виріб є індивідуальним та неповторним. ✨ Також пропоную послуги ремонту та переробки старих прикрас, які вже набридли, надаючи їм нове життя. Можемо обсудити дізайни прикрас на подарунки перед Новим Роком та Різдвом Просто напишіть мені чого би ви хотіли би, кольори, можливо референси і я зроблю вам унікальне кольє для подруги, колеги чи для вас самих працюю з різними матеріалами, в різних техніках 💞💞 Всі прикраси, представлені на фото, доступні для покупки. Для отримання цін звертайтесь у приватні повідомлення. 💌
-
Привет девочки! Кто еще в поиске парикмахера , приглашаю к себе на стрижку, окрашивание волос или укладку. Downtown
-
🔥 Только у нас! 🔥 Самая большая база откровенных женских фотографий в Telegram! Посмотри, нет ли там твоих знакомых➡️ @srtjrwt
-
🔥 Только у нас! 🔥 Самая большая база откровенных женских фотографий в Telegram! Посмотри, нет ли там твоих знакомых➡️ @vqenya