Косметичка Ванкувер
-
Здравствуйте, да, на данный момент могу сделать мелирование, обычные красители жду посылку.
-
Привет) я мастер маникюра, который только начинает свой путь.Мне нужны модели на отработку навыков. Работаю в ДТ Ванкувер За подробностями в личные сообщения.
-
Привіт милі дівчата🇺🇦🇨🇦💛💙 Ванкуверу я запрошую вас до себе на послуги : Book and price 👉mst.link/yuliana_dobrytska 👉 Манікюр гель-лак зі зміцненням чистий і акуратний 👉 Нарощування нігтів гелем, не потрібно сидіти по кілька годин 👉 Педикюр гель-лак, готуємо ніжки у льоту 👉 Педикюр лікувальний (працюю з проблемним ніжками, мозолі, натоптиші, тріщини на п'ятах, виросли нігті) 👉 Ламінування вій і брів 👉 Фарбування брів і вій з архітектурою 👉 Депіляція тіла воском 👉Чистка лиця Працюю в port Moody, в чистому красивому салоні за нормами санепідемстанції ( чистий, стерильний кабінет та інструменти) Постійно проводжу акції та знижки для клієнтів🥰 Чудовий настрій, смаколики з чаєм і кавою а також дизайн в подарунок 🎁 📲 +12368686017 📍PORT MOODY 🍃Angelos Salon and Spa🍃 3003 St Johns St #103, Port Moody, BC V3H 2C4 Або в лічку ❤ ️ величезна кількість робіт на сторінці, досвід більше 10 років ☝️ instagram.com/yuliana_dobrytska_vancouver?igshid=YmMyMTA2M2Y= Адімну спасибі велике 🙏 за публікацію, всім добра і любові 🥰 🥰 🥰
-
🙋🏼♀️Привіт. Я Надія Перун. Перукар/Стиліст-Колорист з 2007 року. Співпрацюю з брендом DAVINES. Всі деталі в приват.
-
Девочки, приглашаю на выпрямление/восстановление/полировку волос 😊 хорошие цены и качество. Обращайтесь в директ📍Ванкувер
-
Доброго дня! Мене звати Олександра, я лешмейкер, бровіст та майстер перманентного макіяжу. Мій досвід у бьюті більше 6 років, срібний призер всеукраїнського чемпіонату з нарощення вій 2021. Нещодавно прибула до Ванкувера та буду рада бачити наших дівчаток у себе наводити красу 🥰 Мої послуги: - нарощування вій - ламінація вій - моделювання брів - ламінація брів - перманентний макіяж губ та брів Ванкувер
-
Всім доброго вечора! Дівчатка, хто може на завтра чи післязавтра взяти доньку-підлітка на стрижку? Якщо є хто у Річмонді, було б взагалі дуже круто;)
-
Дівчата, підкажіть хто й де робив ботокс лоб? Й яка норм ціна? Кололи лоб й міжбрівку?
-
Дякую, а скільки ефект тримається вже?
-
Я тільки тиждень як вколола. Результат вже видно, але ще тиждень треба чекати до остаточного вигляду. В мене тримається зазвичай 6-7 місяців. Це, в якійсь мірі, індивідуально. Наразі можу сказати, що результат є, синці та набряки відсутні. Скільки триматиметься - побачу згодом ))))
-
Дякую за детальну розгорнуту відповідь) хай все гарно буде виглядати й достатньо тримається, бо краса- то капець важливо! Я сьогодні робила відео в парку яка я гарна й тут кайот вийшов з кущів, то в мене весь лоб гармошкою склався(((( срочно треба ботокс, срочно