Косметичка Ванкувер
-
💛💙Привіт милі дівчата 💛💙Ванкуверу я запрошую вас до себе на послуги : Book and price 👉 mst.link/yuliana_dobrytska 👉 Манікюр гель-лак зі зміцненням чистий і акуратний 👉 Нарощування нігтів гелем, не потрібно сидіти по кілька годин 👉 Педикюр гель-лак, готуємо ніжки у льоту 👉 Педикюр лікувальний (працюю з проблемним ніжками, мозолі, натоптиші, тріщини на п'ятах, виросли нігті) 👉 Ламінування вій і брів 👉 Фарбування брів і вій з архітектурою 👉 Депіляція тіла воском 👉Чистка лиця Працюю в port Moody, в чистому красивому салоні за нормами санепідемстанції ( чистий, стерильний кабінет та інструменти) Постійно проводжу акції та знижки для клієнтів🥰 Чудовий настрій, смаколики з чаєм і кавою а також дизайн в подарунок 🎁 📲 +12368686017 📍PORT MOODY 🍃Angelos Salon and Spa🍃 3003 St Johns St #103, Port Moody, BC V3H 2C4 Або в лічку ❤ ️ величезна кількість робіт на сторінці, досвід більше 10 років ☝️ instagram.com/yuliana_dobrytska_vancouver?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Перепрошую але скину вже ввечорі посилання
-
Перекину
-
В мене десь зосталася
-
Дівчата, а хтось знає, чи є в Бёрнабі класи типу аеробіка і таке інше… Шейпінг, щось таке, групові
-
Бо бачу лише джими… кикбоксинг
-
Сегодня сделала лучший педикюр в своей жизни. Территориально Бёрнаби. От Гилмор пешком 7 минут. Кому надо- пишите, дам контакт. И фото и видео педикюра, что хотите. И мастер, как человек, очень приятная, помимо того, что профессионал. Для меня это очень важно. Всё было восхитительно.
-
Если надо могу дать ее номер
-
Девочки может не совсем по теме, но беру у девочки выпечку она всегда вкусная и дочке очень нравится
-
Привіт можу зробити макіяж ☺️
-
dikidi.net/922662
-
Дівчата привіт! Шукаю гримера для йорка. Куквитлам .
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️