Косметичка Ванкувер
-
Привіт. Я Надія Перун. Перукар/Стиліст-Колорист з 2007 року. Співпрацюю з брендом DAVINES. Всі деталі в приват
-
А де писати рекламу про депіляцію?😅
-
Привіт я роблю в Surrey район Cloverdale А падрові брови роблю в Burnabi
-
А є майстри в даунтауні ?
-
Дівчата хочу написати вам про майстра перукаря Nadiia Perun Сьогодні я і моя дочка були просто в захваті від її роботи і того ентузіазму з яким вона це робить. Надія любить свою роботу і це відображається в якості її послуг. Надія приємна як людина. З нею легко і приємно спілкуватися. Надія чудово справилася з моєю ,,соломою,, на голові, і зробила мені заческу навіть краще ніж я очікувала🙂💖 Тому, сміло можете звертатися до Надії. Не пожалкуєте.
-
Дівчата хочу написати вам про майстра перукаря Nadiia Perun Сьогодні я і моя дочка були просто в захваті від її роботи і того ентузіазму з яким вона це робить. Надія любить свою роботу і це відображається в якості її послуг. Надія приємна як людина. З нею легко і приємно спілкуватися. Надія чудово справилася з моєю ,,соломою,, на голові, і зробила мені заческу навіть краще ніж я очікувала🙂💖 Тому, сміло можете звертатися до Надії. Не пожалкуєте.
-
Продаю ботильоны STEVE MADDEN Новые, по улице не ходили 100$ размер 7.5
-
Дякую Вам за довіру❤️❤️❤️ 🤗🥰🫶🏻 дуже люблю свою роботу і ціную клієнтів ❤️❤️❤️
-
Здравствуйте. Ищу парикмахера в Бернаби для сына (14 лет). Если кто- то есть, отзовитесь, пожалуйста 🙂
-
Привіт всім, може хтось знає, підкажіть будь ласка коли закінчується навчальний рік в школі? В Канаді
-
Здравствуйте, я мастер в Бурквитлам.
-
Здравствуйте, я в Бурквитлам.
-
Здравствуйте, есть в Бурквитлам, если удобно)
-
Здравствуйте, я мастер в Бурквитлам.