Косметичка Ванкувер
-
Может кому надо? Новый комплект за $20.
-
Привіт ! В салоні де я працюю потрібні майстри з нарощування вій (з досвідом) резюме можна вислати на пошту [email protected] Якщо є питання пишіть мені у пп🤗
-
Продается 2023 DODGE Ram 3500 в наличии! Оптимальная комплектация для работы! С 5 колесом! Усиленная коробка(aisin), мост 4.10! Сел, поехал и зарабатываешь деньги! Можем помочь с диспетчером! Помогаем с финансированием (даем кредиты тем у кого нет SSN) ЦЕНА ДОГОВОРНАЯ(ХОРОШАЯ)! Арсен 773-977-2177
-
instagram.com/annkey_nails?igshid=MzRlODBiNWFlZA== У Ані я робила педікюр. Сподобалось. Рекомендую.
-
Дівчата, добрий ранок Шукаю 2 моделі на стрижку і на стрижку з фарбуванням, на середу 10:00, салон у North Vancouver. Маю 16річний досвід у перукарській справі, працювати будемо на Давінес. Моделі потрібні для демонстрації моїх вмінь. Кого цікавить - напишіть в приват
-
Дівчатка ,хочу поділитися враженнями про процедури для волосся ,якщо комусь потрібен майстер по відновленню волосся або кератину ,то @alisagdeto мені дуже сподобалася😊я робила і відновлення і кератин ,і моє волосся тепер краще ніж було до цього ,я просто дуже задоволена 😌
-
Дякую дуже за довіру 🥰🤗❤️ дякую за рекомендацію! ❤️❤️🥰
-
Дякую ,Наталія 🤍
-
Марія, якщо робите чистку підліткам, 13р., то мені, будь ласка, ціну напишіть. Дякую Вам!
-
Дівчатка, привіт! Шукаю майстра нарощування вій у даунтауні👁️ чи є тут хтось?
-
Добрый день, посоветуйте пожалуйста мастера татуажа, хочу стрелки, в North Vancouver или в Ванкувере . Спасибо