Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Косметичка Ванкувер

Косметичка Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
9.5k Posts 1.7k Posters 13.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Жанна
    wrote on last edited by
    TIGI доречі не погана фірма там шампуні класні для фарбованого волосся захист кольору, і лінійка стайлінгів .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Жанна
    wrote on last edited by
    Якраз це про joico, о то ви бред пишите які навики лабраранта 😂😄🤪, звичайна люба маска для фарбованого волосся, більшість масок з пігментами темні і насиченні щоб розвести насиченість потрібно маску без пігментів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мила
    wrote on last edited by
    Спасибо) Буду пробовать потихоньку)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatyana Kolesnykova
    wrote on last edited by
    Хочется услышать мнение профессионалов об Olaplex. Какие из продуктов фирмы посоветуете для использования. Шампунь и кондиционер, например
    1 Reply Last reply
    0
  • t383436316T Offline
    t383436316T Offline
    🍒
    wrote on last edited by
    Всім привіт! В цьому місяці ще є місця на тату хендпоук або машинкою🫶🏼🪡 також діє знижка на червоні тату❤️‍🔥 район Burnaby
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kavka Iryna
    wrote on last edited by
    Привіт дівчата, терміново потрібно зробити завтра манікюр, можливо хтось має вільне віконечко в Downtown, буду вдячна якщо мені напишете🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kavka Iryna
    wrote on last edited by
    Привіт дівчата, терміново потрібно зробити завтра манікюр, можливо хтось має вільне віконечко в Downtown, буду вдячна якщо мені намишете🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t5359841135T Offline
    t5359841135T Offline
    O T
    wrote on last edited by
    Если пишите про joico то точно бред🤦🏻 Последние 10 лет работаю на Joico, никогда не было у них тонирующих масок 😂, есть тонирующие шампуни и кондиционеры которые готовы к использованию, их разводить не надо, волосы не затемняются не сушатся не синеют и не темнеют!! Ни в каком известном проф бренде (L’Oréal, Tigi, Wella, Lebel, Joico, Moroccanoil… итд ) нет таких тонирующих масок которые нужно разводить перед использованием Я так понимаю вы путаете с российской косметикой эконом класса ESTEL , там да действительно есть тонирующие маски которые разводятся с маской без пигментов!
    1 Reply Last reply
    0
  • t898124287T Offline
    t898124287T Offline
    Oksana Romanenko
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Сьогодні була у Тетяни і робила татуаж брів. Вийшло дуже гарно. Можу рекомендувати цього мастера!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Жанна
    wrote on last edited by
    Да видно який ви проф майстер, я знаю що, я писала в загальному про joico, те що, я пробувала і пробували мої клієнти все тільки на провіриних результатах, я знаю що в більшості проф лінійках йдуть бальзами тонуючі, ще є гелеві бальзами тонуючі, і я такими і себе тоную і вони дуже насиченні, якщо блонд 10 або 11 то такого бальзаму тонуючого самостійного і не розводити хоч звичайним бальзамом чи маскою нп має різниці, на 11-10 ряді блонда, він точно провалиться і затемнить і ляже не рівно,по полотну, з усім тонуючим чи це шампунь чи це бальзам чи це маска потрібно тестувати, а не зразу на волосся наносити в чистому виді, мені наприклад мареканоіл за сильна на аертач тонує дуже інтенсивно, тому я розвожу звичайною маскою або бальзамом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Жанна
    wrote on last edited by
    Естель я з самого початку не користувалась це для мене була дуже жахлива якість ще з 13 років тому
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мила
    wrote on last edited by
    А я хочу оставить отзыв. Очень хорошая девочка, прислушивается к клиенту. Приехала на дом. Учла все пожелания. Рекомендую 🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • t6012055650T Offline
    t6012055650T Offline
    Hanna Zonova
    wrote on last edited by
    Привет всем. Есть окошки сегодня на маникюр/педикюр/коррекция гель на 13.30 15.30. Жду вас по адресу 3355 North Road
    1 Reply Last reply
    0
  • t1688939028T Offline
    t1688939028T Offline
    Александра Жуковская
    wrote on last edited by
    Всем привет! Девочки, подскажите, кто делает наращивание ресниц и оформление бровей?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tony
    wrote on last edited by
    Всем привет, я барбер Работаю на Commercial drive Пишите за дополнительной информацией
    1 Reply Last reply
    0
  • t650374139T Offline
    t650374139T Offline
    Alina Kardash
    wrote on last edited by
    Всім привіт ) 14го вересня буду летіти з Ванкувера в Україну і 2го жовтня повертатись назад Якщо комусь потрібно щось передати, пишіть в приват домовимось
    1 Reply Last reply
    0
  • t650374139T Offline
    t650374139T Offline
    Alina Kardash
    wrote on last edited by
    Всім привіт ) 14го вересня буду летіти з Ванкувера в Україну і 2го жовтня повертатись назад Якщо комусь потрібно щось передати, пишіть в приват домовимось
    1 Reply Last reply
    0
  • t650374139T Offline
    t650374139T Offline
    Alina Kardash
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t650374139T Offline
    t650374139T Offline
    Alina Kardash
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t650374139T Offline
    t650374139T Offline
    Alina Kardash
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags