Косметичка Ванкувер
-
Я думала, що на фарбу😂
-
На що?
-
Всем добрый день! Port Moody, Coquitlam. Недорого продам одежду на мальчика 6-12 месяцев (мало б/у). Также есть банка смеси и бутылочки (в заводской упаковке). Фото и подробности в личку.
-
Я в Нью Весті , можу підстригти і при потребі можу під’їхати до вас
-
Всiм привiт. Девочки, подскажите, кто делает механическую чистку лица и спины?
-
Вiтаю ☺️ Девочки, будь-ласка, подскажите, кто может кончики подстричь в Бернаби ? Дякую.
-
Дякую за відповідь) Зазвичай в чорний колір фарбуватися вдома раніше не було ніяких проблем, чому зараз так я не розумію 😫 але спробую wella наступного разу)))
-
Я б рекомендувала wella professional для гарного чорного кольору і стану волосся з 6% окисником
-
Ще можливо недостатня кількість фарби нанесена на волосся або ж можна зчесати гребінцем під час фарбування, тоді теж недобре профарбовує
-
Дивно, немала б змиватись 🙄 звичайно професійна фарба краще, але з чорною зазвичай проблема з непрофесійною може бути, що пересушує. Змішування з окисником було правильне? І час витримки?
-
Фарбувала чорне волосся) Бо за наявності сивини треба робити це … а фарба була з масмаркету , Garnier та L’Oréal
-
А яке волосся ви фарбували? Висвітлене чи натуральне? І якою конкретно фарбою?
-
Дівчата вітаю 🌸 Хочу поділитись теж «своїми» майстрами) і додаю фото)) Nelia робить чудовий манікюр. Я не прихильниця дизайнів, а от акуратність, чистоту і атмосферу в роботі дуже ціную 🩷 instagram.com/kateryna_starova?igshid=MzRlODBiNWFlZA== зробила мені ідеальні брови та ламі вій 🤍 уважна та акуратна) instagram.com/shcherbyna_hair?igshid=MzRlODBiNWFlZA== довірила Оксані своє волосся і повертаюсь вже який раз 🖤
-
Привіт. Я можу так заплести
-
А вплести штучне кольорове волосся теж можете в 2 коси ?
-
Можу