Косметичка Ванкувер
-
Ще раз дякую)
-
Масажист має цей номер телефона в телеграм чи краще телефонувати?
-
Дякую)
-
Дівчата, чи є тут масажисти, або може хто має контакти?)
-
Добрый вечер. Нужен барбер на пятницу в Ванкувере для админа)
-
Привіт дівчата , я майстер перманентного макіяжу(вуста, брови, міжвійка), ламінування Вій , корекція брів з фарбуванням )) Якщо ви ще не знайшли свого майстра або не визначились до кого піти, в особисті повідомлення надішлю Вам свою робочу сторінку, там багато робіт а ціни вас приємно порадують ♥️
-
Привіт дівчата , я майстер перманентного макіяжу(вуста ,брови, міжвійка), ламінування Вій , корекція брів з фарбуванням )) Якщо ви ще не знайшли свого майстра або не визначились до кого піти, в особисті повідомлення надішлю Вам свою робочу сторінку, там багато робіт а ціни вас приємно порадують ♥️
-
Пришлите ваш номер телефона пожалуйста
-
Спасибо за рекомендацию, я также делаю массаж дома, там цены подешевле
-
Всім привіт. Мене звати Еліна, я чоловічий перукар, який освоює професію перукаря-колориста. До цього 3,5 роки працювала барбером – стригла як машинкою, так і ножицями. Я люблю свою роботу, але мені хочеться чогось більшого. Я просто кайфую від довгих стрижок, від складних фарбувань, особливе задоволення отримую від підбирання зачісок особисто під вас. Саме тому жіночі стрижки відпрацьовуються легко і вже на цьому етапі виглядають шикарно. Тут я проходжу навчання у досвідченого майстра з України. Стрижки та фарбування які я роблю в перше, проходять під чітким контролем мого викладача! Оплата суто символічно. Стрижка БЕЗКОШТОВНО❗️. Пофарбовані - 40$❗️ Необхідні моделі з коротким і середнім волоссям для відпрацювання зачісок: -Боб, каре, крила метелика, прямий зріз; Фарбування: -Balayage, Airtouch, Shatush. Працюю за адресою: 122 W Broadway, Vancouver Всіх, кого зацікавило, пишіть у особисті повідомлення або за номером телефону: 6047675947. Рада зробити ваш образ незабутнім❤️ До зустрічі, мої Богині!
-
Привет, кто-то знает как отправить вещи в Польшу и как долго идут?
-
Сколько у вас стоит удаление папилом ?