Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Косметичка Ванкувер

Косметичка Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
9.5k Posts 1.7k Posters 13.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t301626690T Offline
    t301626690T Offline
    Katerina Blizhnikova
    wrote on last edited by
    Дівчата майстри, в North Vancouver, 5 хв пішки від Seabus здаються місця в гарному салоні для бровістів, лаш мейкерів, майстрів з перманенту, манікюру/педикюру. Ціни на оренду хороші і орендодавця теж дуже класна дівчина. Я сама роблю оренду в цьому салоні вже майже рік і дуже задоволена. Тому запрошуємо🩷 Пишіть мені в особисті, якщо потрібні подробиці або приходьте одразу в салон: salon Urban Glo Beauty Lounge✨ Address: 125 Victory Ship Way 228 (2nd floor, North Vancouver, BC V7L 0B2, Canada)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6196270392T Offline
    t6196270392T Offline
    Mrs_OVS
    wrote on last edited by
    Дівчата, всім добрий ранок! Мене звати Валерія, я майстер з нарощення і ламінування вій і хотіла би запропонувати Вам свої послуги. За деталями або якщо треба скинути сторінку в інстаграмі пишіть в приват (вільні дні для запису 26 грудня і 2 січня) Буду дуже рада знайомству 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t563110611T Offline
    t563110611T Offline
    ℰ𝓁𝓋𝒾𝓇𝒶
    wrote on last edited by
    Доброе утро! Посоветуйте, пожалуйста, парикмахера в даунтауне🤍 нужно убрать длину
    1 Reply Last reply
    0
  • t5861962328T Offline
    t5861962328T Offline
    Maryna Nazarevych
    wrote on last edited by
    Маю ще вільні годинки перед новим роком 🎄 Запрошую до себе на такі процедури як : 🎈 Ламінування брів 🎈 Фарбування брів 🎈 Корекція брів ( віск /пінцет) 🎈 Епіляція над верхньою губою 📍Vancouver BC Запис в дірект Instagram 🔽🔽🔽 instagram.com/nazarevych_brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA=
    1 Reply Last reply
    0
  • t1799961543T Offline
    t1799961543T Offline
    Marina наращивание ресниц , ногтей , маникюр.
    wrote on last edited by
    Привіт дівчата ! Мене звуть Марина, я майстер та тренер з нарощування вій, ламінування , довгостроковій укладці брів більше 7-ми років. У мене є нагороди топ майстра , тренера та дипломи. 🥇🏆🏅 Також я навчаю нарощування вій як тренер. Запрошую до себе на нарощування вій у дуже зручну локацію Burnaby від зупинки Metrotown 3 хвилини пішки. Promo по aкції на ламінування брів $ 70 , якщо разом с віями то 50 $❗️ Для зняття контенту з нарощування вій та ламінування брів потрібно моделі на постійній основі , дівчата з модельною зовнішністю. Участь безкоштовно, зайнятість 2-3 години. Є коричневі та чорні вії всіх вигинів, різних кольорів кольорові вії. Працюю найдорожчими та якісними матеріалами для вій та брів. Моя перевага це довге носіння вій до 4 х тижнів. 👍💫 Instagram www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA= what’s = wa.link/qji3xl
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Внимание ‼️ новоприбывших мастеров ногтевого сервиса!!! Продаю все необходимое для старта работы!!! Лампа,фрейзер,насадки для аппаратного педикюра,маникюра и наращивания ногтей,стерилизатор,базы пилки , лаки,топ ,база, много цветов, бонд, гель для наращивания и.д. Продаю комплектом всего за 220 $ ///: Все вопросы в личку пожалуйста
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kavka Iryna
    wrote on last edited by
    Привіт, можливо хтось в найближчі два тиждні летить із України в Ванкувер? Потрібно привезти маленький пакунок 📦 звичайно за винагоробу, буду вдячна якщо хтось відгукнеться🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t2095684370T Offline
    t2095684370T Offline
    Yuliia Slobodchikova
    wrote on last edited by
    Дівчата , всім привіт , я з класною новиною , якщо ви ще не вибрали подарунок для колєжанки , то я із задоволенням представляю вам свої подарункові сертифікати на мої послуги в комплекті з конвертом ♥️Пишіть в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t1799961543T Offline
    t1799961543T Offline
    wrote on last edited by
    Привіт дівчата ! Мене звуть Марина, я майстер та тренер з нарощування вій, ламінування , довгостроковій укладці брів більше 7-ми років. У мене є нагороди топ майстра , тренера та дипломи. 🥇🏆🏅Запрошую до себе на нарощування вій у дуже зручну локацію Burnaby від зупинки Metrotown 3 хвилини пішки. Promo по aкції на ламінування брів $ 70 , якщо разом с віями то 50 $❗️ Для зняття контенту з нарощування вій та ламінування брів потрібно моделі на постійній основі , дівчата з модельною зовнішністю. Участь безкоштовно, зайнятість 2-3 години.Є коричневі та чорні вії всіх вигинів, різних кольорів кольорові вії. Працюю найдорожчими та якісними матеріалами для вій та брів. Моя перевага це довге носіння вій до 4 х тижнів. 👍💫 Instagram www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA= what’s = wa.link/qji3xl
    1 Reply Last reply
    0
  • t1799961543T Offline
    t1799961543T Offline
    wrote on last edited by
    Привіт дівчата ! Мене звуть Марина, я майстер та тренер з нарощування вій, ламінування , довгостроковій укладці брів більше 7-ми років. У мене є нагороди топ майстра , тренера та дипломи. 🥇🏆🏅 Також я навчаю нарощування вій як тренер.Запрошую до себе на нарощування вій у дуже зручну локацію Burnaby від зупинки Metrotown 3 хвилини пішки. Promo по aкції на ламінування брів $ 70 , якщо разом с віями то 50 $❗️ Для зняття контенту з нарощування вій та ламінування брів потрібно моделі на постійній основі , дівчата з модельною зовнішністю. Участь безкоштовно, зайнятість 2-3 години.Є коричневі та чорні вії всіх вигинів, різних кольорів кольорові вії. Працюю найдорожчими та якісними матеріалами для вій та брів. Моя перевага це довге носіння вій до 4 х тижнів. 👍💫 Instagram www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA= what’s = wa.link/qji3xl
    1 Reply Last reply
    0
  • t1044714290T Offline
    t1044714290T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    продам ботинки Demonia состояние 10/10 носила два раза 200CAD
    1 Reply Last reply
    0
  • t441809755T Offline
    t441809755T Offline
    Last 🦕 Nessie
    wrote on last edited by
    продам капельную программируемую кофеварку с чашей-термосом, в идеальном состоянии $20
    1 Reply Last reply
    0
  • t949797146T Offline
    t949797146T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Привіт, дівчатка ,можливо в когось є віконечко на манікюр,на цю неділю або понеділок 24,25 число, бажано Сурей або Ванкувер
    1 Reply Last reply
    0
  • t5861962328T Offline
    t5861962328T Offline
    Maryna Nazarevych
    wrote on last edited by
    Потрібні моделі для оформлення брів ❤️ Для фото та відео контенту Буду виконувати ламінування , фарбування та корекцію Типаж : рудоволосі , приблизно як на фото , червоне волосся теж підійде 👌 Оплата за матеріали 25$ Подробиці в приват Локація : Vancouver BC www.instagram.com/nazarevych_brows?igsh=YzVkODRmOTdmMw==
    1 Reply Last reply
    0
  • t317602282T Offline
    t317602282T Offline
    Karin
    wrote on last edited by
    Якщо ви ще не встигли записатися на нігтики- це нагадування та запрошую вас до себе на манікюр🥰 -стерильні інструменти -блискітки, щоб сіяти у новорічну ніч ✨ -будь-який дизайн в подарунок 🎄 Локація: Berkeley street
    1 Reply Last reply
    0
  • t1799961543T Offline
    t1799961543T Offline
    wrote on last edited by
    Я, Марина майстер з нарощування вій з 7 літнім досвідом, ‼️❗️шукаю дівчат модельної зовнішності на нарощування вій для зняття контенту, ‼️❗️завтра завтра на 11 ранку та 2 години. Участь безкоштовна! www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t1799961543T Offline
    t1799961543T Offline
    wrote on last edited by
    Я, Марина майстер з нарощування вій з 7 літнім досвідом, ‼️❗️шукаю дівчат модельної зовнішності на нарощування вій для зняття контенту, ‼️❗️завтра завтра на 11 ранку та 2 години. Участь безкоштовна! www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t1799961543T Offline
    t1799961543T Offline
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t1799961543T Offline
    t1799961543T Offline
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t902056849T Offline
    t902056849T Offline
    Nelia
    wrote on last edited by
    Звільнилось сьогодні місце на манікюр о 17:00, Даунтаун, Ванкувер 🤍
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.