Косметичка Ванкувер
-
Дівчата майстри, в North Vancouver, 5 хв пішки від Seabus здаються місця в гарному салоні для бровістів, лаш мейкерів, майстрів з перманенту, манікюру/педикюру. Ціни на оренду хороші і орендодавця теж дуже класна дівчина. Я сама роблю оренду в цьому салоні вже майже рік і дуже задоволена. Тому запрошуємо🩷 Пишіть мені в особисті, якщо потрібні подробиці або приходьте одразу в салон: salon Urban Glo Beauty Lounge✨ Address: 125 Victory Ship Way 228 (2nd floor, North Vancouver, BC V7L 0B2, Canada)
-
Дівчата, всім добрий ранок! Мене звати Валерія, я майстер з нарощення і ламінування вій і хотіла би запропонувати Вам свої послуги. За деталями або якщо треба скинути сторінку в інстаграмі пишіть в приват (вільні дні для запису 26 грудня і 2 січня) Буду дуже рада знайомству 😊
-
Маю ще вільні годинки перед новим роком 🎄 Запрошую до себе на такі процедури як : 🎈 Ламінування брів 🎈 Фарбування брів 🎈 Корекція брів ( віск /пінцет) 🎈 Епіляція над верхньою губою 📍Vancouver BC Запис в дірект Instagram 🔽🔽🔽 instagram.com/nazarevych_brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA=
-
Привіт дівчата ! Мене звуть Марина, я майстер та тренер з нарощування вій, ламінування , довгостроковій укладці брів більше 7-ми років. У мене є нагороди топ майстра , тренера та дипломи. 🥇🏆🏅 Також я навчаю нарощування вій як тренер. Запрошую до себе на нарощування вій у дуже зручну локацію Burnaby від зупинки Metrotown 3 хвилини пішки. Promo по aкції на ламінування брів $ 70 , якщо разом с віями то 50 $❗️ Для зняття контенту з нарощування вій та ламінування брів потрібно моделі на постійній основі , дівчата з модельною зовнішністю. Участь безкоштовно, зайнятість 2-3 години. Є коричневі та чорні вії всіх вигинів, різних кольорів кольорові вії. Працюю найдорожчими та якісними матеріалами для вій та брів. Моя перевага це довге носіння вій до 4 х тижнів. 👍💫 Instagram www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA= what’s = wa.link/qji3xl
-
Внимание ‼️ новоприбывших мастеров ногтевого сервиса!!! Продаю все необходимое для старта работы!!! Лампа,фрейзер,насадки для аппаратного педикюра,маникюра и наращивания ногтей,стерилизатор,базы пилки , лаки,топ ,база, много цветов, бонд, гель для наращивания и.д. Продаю комплектом всего за 220 $ ///: Все вопросы в личку пожалуйста
-
Привіт, можливо хтось в найближчі два тиждні летить із України в Ванкувер? Потрібно привезти маленький пакунок 📦 звичайно за винагоробу, буду вдячна якщо хтось відгукнеться🙏
-
Дівчата , всім привіт , я з класною новиною , якщо ви ще не вибрали подарунок для колєжанки , то я із задоволенням представляю вам свої подарункові сертифікати на мої послуги в комплекті з конвертом ♥️Пишіть в особисті
-
Привіт дівчата ! Мене звуть Марина, я майстер та тренер з нарощування вій, ламінування , довгостроковій укладці брів більше 7-ми років. У мене є нагороди топ майстра , тренера та дипломи. 🥇🏆🏅Запрошую до себе на нарощування вій у дуже зручну локацію Burnaby від зупинки Metrotown 3 хвилини пішки. Promo по aкції на ламінування брів $ 70 , якщо разом с віями то 50 $❗️ Для зняття контенту з нарощування вій та ламінування брів потрібно моделі на постійній основі , дівчата з модельною зовнішністю. Участь безкоштовно, зайнятість 2-3 години.Є коричневі та чорні вії всіх вигинів, різних кольорів кольорові вії. Працюю найдорожчими та якісними матеріалами для вій та брів. Моя перевага це довге носіння вій до 4 х тижнів. 👍💫 Instagram www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA= what’s = wa.link/qji3xl
-
Привіт дівчата ! Мене звуть Марина, я майстер та тренер з нарощування вій, ламінування , довгостроковій укладці брів більше 7-ми років. У мене є нагороди топ майстра , тренера та дипломи. 🥇🏆🏅 Також я навчаю нарощування вій як тренер.Запрошую до себе на нарощування вій у дуже зручну локацію Burnaby від зупинки Metrotown 3 хвилини пішки. Promo по aкції на ламінування брів $ 70 , якщо разом с віями то 50 $❗️ Для зняття контенту з нарощування вій та ламінування брів потрібно моделі на постійній основі , дівчата з модельною зовнішністю. Участь безкоштовно, зайнятість 2-3 години.Є коричневі та чорні вії всіх вигинів, різних кольорів кольорові вії. Працюю найдорожчими та якісними матеріалами для вій та брів. Моя перевага це довге носіння вій до 4 х тижнів. 👍💫 Instagram www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA= what’s = wa.link/qji3xl
-
продам капельную программируемую кофеварку с чашей-термосом, в идеальном состоянии $20
-
Потрібні моделі для оформлення брів ❤️ Для фото та відео контенту Буду виконувати ламінування , фарбування та корекцію Типаж : рудоволосі , приблизно як на фото , червоне волосся теж підійде 👌 Оплата за матеріали 25$ Подробиці в приват Локація : Vancouver BC www.instagram.com/nazarevych_brows?igsh=YzVkODRmOTdmMw==
-
Я, Марина майстер з нарощування вій з 7 літнім досвідом, ‼️❗️шукаю дівчат модельної зовнішності на нарощування вій для зняття контенту, ‼️❗️завтра завтра на 11 ранку та 2 години. Участь безкоштовна! www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Я, Марина майстер з нарощування вій з 7 літнім досвідом, ‼️❗️шукаю дівчат модельної зовнішності на нарощування вій для зняття контенту, ‼️❗️завтра завтра на 11 ранку та 2 години. Участь безкоштовна! www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
-