Косметичка Ванкувер
-
Девчонки, привет. Продаю несколько вещей!) 1 Зеркало IKEA - за 17$ ( новое, двухстороннее, с обычным и увеличительным зеркалом, также наклоняется вперед, назад ) 2 органайзер Walmart - за 10$ ( есть маленькие царапинки ) 3 бигуди 31 штука и заколки 6 штук London drugs - за 17$ 4 Платье Size - xs, Bershka, Made in China, height 145-160 - 40$ ( в хорошем состоянии) 5 шорты розовые и черные - по 15$ каждые
-
Вітаю! Мене звати Юлія, я майстер з манікюру-педикюру, досвід роботи 4 роки. Запрошую до себе отримати якісний манікюр. Норми стерилізації, якісні матеріали ! Локація ‼️Central Surrey Сторінка в інстаграм 👇 www.instagram.com/julia_boss_nails?igsh=MXY1ajJjZ3lwd3FybA%3D%3D&utm_source=qr
-
Вітаю! Мене звати Юлія, я майстер з манікюру-педикюру, досвід роботи 4 роки. Запрошую до себе отримати якісний манікюр. Норми стерилізації, якісні матеріали ! Локація ‼️Central Surrey Сторінка в інстаграм 👇 www.instagram.com/julia_boss_nails?igsh=MXY1ajJjZ3lwd3FybA%3D%3D&utm_source=qr
-
Хто займається макіяжем?
-
Всім привіт , чи є тут майстри ламінування в Ванкувер даунтауні ?
-
-
Вітаю, хто в пошуках хорошого масажиста в Ванкувері, звертайтеся. Якщо у вас є болі в : шиї, спині, руках, ногах , з радістю зможу Вам допомогти ПРОЦЕДУРА : МАСАЖ НА СПИНИ-ШИЇ 30 min - 60$ 60 min - 129$ ПРОЦЕДУРА : МАСАЖ НА ВСЕ ТІЛО 60 min - 129$ 90 min - 160$ *Усі ціни вказані без урахуванням HST *Усі процедури можуть бути покриті страхуванням Я маю більше 10 років досвіду роботи терапевтом за межами Канади. В Канаді я отримав сертифікат та ліцензію Massotherapeute /Massage Therapist та можу працювати з страховками(бенефітом). Я працюю за адресою: 1160 burrard ( комфортабельный сучасний кабінет з усіма зручностями) Whatsapp / Viber / Telegram: +1 437-775-3516
-
Всім доброго дня! Мене звати Тетяна,перукар з досвідом роботи в індустрії краси 18 років,роблю жіночі,чоловічі, дитячі стрижки,також фарбування любої складності.Запрошую до мене за настроєм та за красою,на перший візит буде приємна скидка. Downtown www.instagram.com/vancouver_hairdresser_?igsh=MWJuc2FkNHAybmR6dg%3D%3D&utm_source=qr
-
Всім доброго дня! Мене звати Тетяна,перукар з досвідом роботи в індустрії краси 18 років,роблю жіночі,чоловічі, дитячі стрижки,також фарбування любої складності.Запрошую до мене за настроєм та за красою,на перший візит буде приємна скидка. Downtown www.instagram.com/vancouver_hairdresser_?igsh=MWJuc2FkNHAybmR6dg%3D%3D&utm_source=qr
-
www.instagram.com/dakabrush?igsh=ZXN3OHo3N2Y3aThn
-
Welcome
-
www.instagram.com/vancouver_hairdresser_?igsh=MWJuc2FkNHAybmR6dg%3D%3D&utm_source=qr
-
Усім привіт! Запрошую вас намалювати квіти разом та забрати полотно з собою як гарний спогад. Хто я? - Я Поліна, волонтер UA HUB, художниця і викладач із Житомира. Моя мета - об'єднати жінок для того, щоб створити час для себе, навчитися малювати і просто відпочити. 🕖Неділя, 17 березня, 11:00 - 13:00 📍7360 Elmbridge Way, Richmond, BC, V6X 0A5 Деталі / квитки за посиланням www.eventbrite.com/e/859241874577?aff=oddtdtcreator Кількість місць обмежена Приходьте, буде затишно!