Косметичка Ванкувер
-
200-590 Robson St Vancouver BC V6B 2B7 Canada адрес этого магазина
-
Привіт ! Дуже шукаю майстриню з манікюру десь поблизу Нью Веста. Нарощування гель лаком на проблематичні нігті. По ціні до 100 $ Будь ласка якщо у вас є віконце і ви можете взяти нову кліентку напишіть мені по номеру 2365919382 Кристина (Будь ласка не відповідайте в тг, я з телефона батька відправляю цей пост) :)
-
Привіт, я перукар колорист, для мене в першу чергу якість волосся, хотіла поділитись з вами результатом, три полірування гарячими ножицями ,10місяців. Для тих хто мріє про розкішне не посічене волосся, запрошую до мене. Приймаю в Ленглі а також з виїздом на дім. 6723776844 Жанна.
-
Всем приветик 👋! 💈📢📣Работаю парикмахером больше 10лет! Выполняю все виды стрижек 💇♀️🙎♂️мужские и женские! Все виды окрашивания!👩🦰Биозавивка и уходовые процедуры! Цены лояльные! 💲Работаю в Ленгли! 604 367 0315🏘 Olha Heremes☎️💈
-
Доброй ночи. Я удаляю ремувером.
-
Привіт! Майстер манікюру з 12-річним досвідом шукає модель для відпрацювання дизайну (ціна за матеріал),деталі в приват.
-
Привіт! Майстер манікюру з 12-річним досвідом шукає модель для відпрацювання дизайну (ціна за матеріал),деталі в приват.
-
Всім привіт! Приєднуйтесь до нашого інтенсивного тренування в Queen Elizabeth Park🌳 7 квітня о 11:00. Досвідчений тренер, динамічні вправи, весела атмосфера і дуже гарний ботанічний сад довкола цього за 15$. Наші зустрічі це завжди про комфорт, підтримку та натхнення тому це буде воркаут в першу чергу для душі, а вже потім для мʼязів 🫶🏻 Пишіть у приватні повідомлення якщо зацікавила ідея 😉
-
привет. а кто может помочь просто снять покрытие и какая стоимость? частично гель отошел, а моя фреза не работает. желательно юг , или рядом
-
www.instagram.com/mariana_mehdiyeva?igsh=YTQzdmVpdTFzbTY2 🖤🖤🖤
-
Написала в личные
-
Представляємо вам - Італійський бранч + майстер клас з тірамісу 🍋🍸 Що входить у вартість? 1. Стилізована локація під італійське подвірʼя 2. Набір для тірамісу своїми руками 3. Майстер клас з тірамісу від кондитера 4. Жива музика 5. Программа дозвілля з інтерактивними іграми 6. Бранч з закусками і тірамісу Коли? 13.04 о 17:00 Де? Даунтаун Ціна? 50$ Кількість місць? Обмежена Щоб записатися, пишіть у приватні повідомлення 🍋
-
Всем привет! #Burnaby Нужна покраска и стрижка.