Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Косметичка Ванкувер

Косметичка Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
9.5k Posts 1.7k Posters 13.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6851732748T Offline
    t6851732748T Offline
    Irene Kavka
    wrote on last edited by
    З настанням весни 🌸хочеться ще більше підкреслити свою натуральну красу. Милі дівчата, запрошую вас до мене на такі процедури: - Ламінування брів з фарбуванням - Ламінування вій з фарбуванням - Фарбування брів з корекцією - Фарбування вій Я майстер-викладач 📚і завжди прислуховуюсь до ваших побажань і втілюю їх у реальність. Ви почуєте турботу, розслабитеся під спокійну музику в студії, яка розташована в самому центрі міста за адресою: 📍 Vancouver, 1732 Alberni street. Пригощатиму вас запашною кавою та чаєм☕️🍰Але найважливіше - ви отримаєте якісну послугу та гарний настрій. На перший візит хочу вам подарувати -20% знижки від прайс листа🔥 Залишаю для вас мій інстаграм де можете побачити ще більше моїх робіт: www.instagram.com/irene_kavka?igsh=MXdla2FxcTNwbzNkeA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t6851732748T Offline
    t6851732748T Offline
    Irene Kavka
    wrote on last edited by
    З настанням весни 🌸хочеться ще більше підкреслити свою натуральну красу. Милі дівчата, запрошую вас до мене на такі процедури: - Ламінування брів з фарбуванням - Ламінування вій з фарбуванням - Фарбування брів з корекцією - Фарбування вій Я майстер-викладач 📚і завжди прислуховуюсь до ваших побажань і втілюю їх у реальність. Ви почуєте турботу, розслабитеся під спокійну музику в студії, яка розташована в самому центрі міста за адресою: 📍 Vancouver, 1732 Alberni street. Пригощатиму вас запашною кавою та чаєм☕️🍰Але найважливіше - ви отримаєте якісну послугу та гарний настрій. На перший візит хочу вам подарувати -20% знижки від прайс листа🔥 Залишаю для вас мій інстаграм де можете побачити ще більше моїх робіт: www.instagram.com/irene_kavka?igsh=MXdla2FxcTNwbzNkeA==
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valya Valentina
    wrote on last edited by
    Дівчата, шукаю майстра хто працює з акрилом або з діп пудрами, бо маю алергію на гель та гель лак.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1149983544T Offline
    t1149983544T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Працюю гіпоаллергеними матеріали , якщо цікаво пишіть 🤗🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    Хочу порекомендувати чудового масажиста, Олену. Мені 61 рік. Звернулась до неї з цілим букетом проблем (третій, четвертий і п'ятий хребці поперекового відділу, защемлений сідничний нерв, м'язові болі в стегні та паху, викривлення хребта). Цілитель - від Бога! Я пройшла курс із 10 масажів. На сьогодні з нервом і попереком ми «розібралися», немає скутості рухів, сходами ходжу не приставляючи ногу 🤗 Я в Канаді 14 років і багатьох масажистів і мануальників пробувала, але поліпшення здоров'я відбувається тільки зараз. Телефон Олени +1 (778) 875-8823. Локація Буркітлом. Пишіть їй спочатку смс (якщо зацікавилися) після 17:00. Бажаю всім міцного здоров'я!
    1 Reply Last reply
    0
  • t699480511T Offline
    t699480511T Offline
    Alina Borokh
    wrote on last edited by
    Всім привіт 🙋‍♀️ Дівчата, місяць назад моя подружка вже ділилася цією новиною в групі. Хочу продублювати, можливо хтось не бачив, а буде цікаво. Маю телеграм-канал, в якому публікую щоденно (можу пропустити день😅) матеріали та інформацію по підготовці до іспиту СЕЛПІП. Думаю, що багатьом наразі це актуально. Ділюся своїми прикладами відповідей та техніками виконання завдань. Розбираємо як особливості, які стосуються саме іспиту, так і поповнюємо словарний запас лексикою різного рівня. Тобто, якщо ви просто вивчаєте мову, то буде корисно також. Успішно провели перший вебінар по темі читання, який є також в записі. Планую більше вебінарів. Самостійно пройшла цей шлях і маю середній CLB 10, з яких L-11, R-10, R-10, S-9. Буду рада вас бачити на каналі t.me/easy_celpip Всім гарного вечора 😇
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostia Fit and Nutrition
    wrote on last edited by
    Всех приветствую 🙂 Я сертифицированный онлайн тренер и диетолог 🍏 Работаю с индивидуальным подходом, помогу вам: Похудеть и не угробить здоровье Накачать ягодицы 🍑 и укрепить спину 💪 Избавится от комплексов и стать лучшей версией себя ✅ Провожу БЕСПЛАТНЫЕ консультации и первая тренировка в ПОДАРОК 🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • t6115943163T Offline
    t6115943163T Offline
    Анна Матвийчук
    wrote on last edited by
    Цієї суботи о 19:00 запрошуємо вас на кіно вечірку з вином де після перегляду культового фільму «Амелі», знавчиня візуального мистецтва Марія зробить для нас детальний розбір фільму на сенси, візуальні прийоми та секретні засоби які роблять цей фільм таким унікальним. 🎞️ Стань кіноманом за один вечір, для запису пиши у приватні повідомлення 🫂 ціна 30$
    1 Reply Last reply
    0
  • t589260709T Offline
    t589260709T Offline
    Elena Miglovec
    wrote on last edited by
    Девочки привет, нужно поточить свой маникюрный инструмент, подскажите пожалуйста где лучше ( только накожницы для личного пользования)
    1 Reply Last reply
    0
  • t589260709T Offline
    t589260709T Offline
    Elena Miglovec
    wrote on last edited by
    BOTOX▪️KERATIN ▪️NANOPLASTY ☑️ Очень приятные цены!!! ☑️ Могу сразу же сделать коррекцию, покраску и ламинирование бровей. ☑️ Я экономлю ваше время. ☑️ Выезжаю к вам на дом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Krystyna Semenova
    wrote on last edited by
    Я ЗНАЮ, ЧТО НУЖНО ВАШЕЙ КОЖЕ ДЛЯ СИЯНИЯ И МОЛОДОСТИ🌷 Меня зовут Кристина, в сфере бьюти 8 лет, более 1000 довольных ladies 👸 🌺Фейс лифт сет mini (Массаж лица вакумный+мануальный) 1 сеанс 30 мин - 🔥55$ вместо 70$ 🌺Фейс лифтинг сет midi (Массаж лица мануальный +вакуумный + альгинатная или пептидная маска) 1 сеанс 45 мин - 🔥75$ вместо 100$ 🌺Фейс лифтинг сет maxi (Массаж лица Вакуумный + мануальный + пептидная маска + микротоки) 1 сеанс 60 мин - 🔥99$ вместо 150$ 🌷Микронидлинг - 160$ вместо 210$ 🍑Buttocks firming Антицеллюлитный вакуумно-роликовый массаж + Butt cupping 1 сеанс 50 мин - 🔥79$ Абонемент на 5 сеансов - 345$ (1сеанс 69$) Ваксинг Глубокое бикини+подмышки - 75$ вместо 95$ Акционные предложения действительны до 15 мая Кабинет в Даунтауне Все вопросы пишите в личные сообщения Мой инстаграм ⬇️ www.instagram.com/reel/C6HPc2hymuz/?igsh=ZWFwN2hpMTUza2hv
    1 Reply Last reply
    0
  • t5286295638T Offline
    t5286295638T Offline
    Anastasia Ovsyannikova
    wrote on last edited by
    Девушки, приглашаю вас к себе на процедуры - брови и ресницы, а также на базовое обучение по ламинированию ресниц) Пообщаемся в уютной обстановке, выпьем кофе и наведем красоту😊 📍Принимаю в #New Westminster Мой инстаграм www.instagram.com/anastasia.beautyroom?igsh=MXA2dHd1NDhuMTBrcQ==
    1 Reply Last reply
    0
  • t692827122T Offline
    t692827122T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Усім привіт! Я Дарʼя, майстер з реконструкції, відновлення та модифікації волосся. Якщо ви втомилися від надмірної пухностості, маєте пошкоджене волосся після фарбування або щоденного використання праски, то я зможу вам допомогти 🫡 Запрошую вас на наступні процедури: ✅ Холодне відновлення - процедура направлена на покращення якості волосся, відновлення на молекулярному рівні ✅ Ботокс/Кератин - гарячі процедури які зроблять ваше волосся ідеально рівним, нададуть сяйво, блиск і гарний візуал Моя задача підібрати якісну процедуру саме для вас щоб досягти бажаного результату на вашому волоссі ❤️ Завжди готова надати всебічну консультацію для того, щоб ви були впевнені у результаті 💁🏻‍♀️ Чекаю вас у затишній студії за адресою 📍 New Westminster #220-889 Carnarvon St maps.app.goo.gl/3tbqMEdzqr7ZaT2JA?g_st=it 📞 +1 (587) 936-4189
    1 Reply Last reply
    0
  • t1714975297T Offline
    t1714975297T Offline
    Polina Skiba
    wrote on last edited by
    Все ещк есть 1 место работы реснички/брови - пишите кому интересно
    1 Reply Last reply
    0
  • t1714975297T Offline
    t1714975297T Offline
    Polina Skiba
    wrote on last edited by
    Приходите к нам в студию 889 Carnarvon street, New Westminster
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Li
    wrote on last edited by
    Уроки рисования для детей и взрослых! 🤗 Online/Offline Всем привет! Меня зовут Лилия, набираю учеников на уроки рисования, для детей и взрослых. Имею опыт преподавания больше 3 лет. Каждый урок изучаем новые направление, погружаясь в творчество и используя различные техники и материалы✨ Акварель, пастель(сухая, масляная), маркеры, акварельные карандаши, акрил! Материалы входят в стоимость урока(offline) С 1 до 10 мая, перый урок со скидкой % Offline: Для детей -50% = 20$ Для взрослых -25% = 30$ Online: Для детей -50% = 15$ Для взрослых -25%= 22$ Мой творческий Inst с работами ❤️ www.instagram.com/liliiumrose_art?igsh=YTgyZHZjaWkwNHB4 📍 388 Kootenay St, Vancouver, Bc Если у вас есть вопросы или хотите записаться на урок, пишите в директ или в инстаграм 🫶
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Запрошую вас на манікюр. 📍Локація North Delta ✔️Стерильні інструменти. ✔️Якісні матеріали. Мій інстаграм: instagram.com/nail_manicure_olga_?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg%3D%3D&utm_source=qr Буду рада бачити кожну 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t1614193944T Offline
    t1614193944T Offline
    Татьяна Василенко
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/vancouver_stylist_hairdresser?igsh=MWJuc2FkNHAybmR6dg%3D%3D&utm_source=qr
    1 Reply Last reply
    0
  • t1799961543T Offline
    t1799961543T Offline
    Marina наращивание ресниц , ногтей , маникюр.
    wrote on last edited by
    Доброго дня А акрі гель пробовали або полI гель ? Він має властивості акрилу також ? Мій брнед акрі гелів гіпоалергений , має сертіфікати .
    1 Reply Last reply
    0
  • t1208723469T Offline
    t1208723469T Offline
    Tanya T
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, кто делает лимфодренажный массаж лица, желательно в Коквитлам или не далеко🙏🌻
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags