Косметичка Ванкувер
-
Привет Али Нарбаев! Антиспам: на какой кнопке лошадь?
-
Всім привіт! Хто може порадити майстра манікюру в Вікторії?)
-
Будь ласка 🫶🏻
-
Дякую❤️
-
www.instagram.com/beautynails__13?igsh=eW54MzRibnRwM3hh www.instagram.com/nails_by__betty?igsh=MWNpN2dzejJvanNqOQ== www.instagram.com/iryss.nailss?igsh=MXRyamswODI3cmdiMw==
-
Привіт, у мене є чудова можливість роботи для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться зі мною приватно для отримання додаткової інформації.
-
Хочу порекомендовать !!! Мария дествительно лучший мастер, во первых очень быстро окуратно и качественно сделала мне маникюр и покрытее ))
-
Привіт всім 🍒 Хтось може порадити майстра лазерної епіляції? 🙏
-
Нужно уточнить что к этой краске идет окислитель с аммиаком и без него☝️ Еффект немного разный в зависимоти от того какой использовать
-
Хто хоче спілкування англійською з канадійцями та брати бескоштовно уроки у групі україномовних учасників та вчителя-перейдіть по посиланню. 8 тижнів по суботах. Норт Ванкувер з 29 березня до 17 травня
-
www.gloriadei.ca/events/ukrainian-irainian-english-conversation-circle/2025-03-29
-
Привет Арина Кузнецова! Антиспам: на какой кнопке молоток?
-
Привет Никита! Антиспам: на какой кнопке енот?
-
Кому ще потрібні були ліки, та Ozempic, Mounjaro, Twincret та аналоги, звертайтесь бо завтра виїзд ) Можу також стіки до Iqos/glo, сигарети, та препарати для косметології ботокс/філери/доглядова косметика Також, я косметолог та роблю процедурки 🌸🫶🏻
-
Кому ще потрібні були ліки, та Ozempic, Mounjaro, Twincret та аналоги, звертайтесь бо завтра виїзд ) Можу також стіки до Iqos/glo, сигарети, та препарати для косметології ботокс/філери/доглядова косметика Також, я косметолог та роблю процедурки 🌸🫶🏻
-