Косметичка Ванкувер
-
Дівчата, вибачаюся , до кого йти - ботекс підколоти ?
-
Вітаю! Наша команда рухається вперед - ми готуємо до випуску мобільний Додаток для Українця в Канаді - GoCanadaUA-CUAET, що допоможе всім українцям, які приїхали або тільки планують приїхати до Канади за програмою CUAET, зробити процес переїзду та адаптації зрозумілим, комфортним та безпечним. Пропонуємо Вам прийняти участь в онлайн-опитуванні, яке складається всього з 10 запитань і займає не більше 5 хвилин. І, звісно ж, ми маємо для Вас винагороду ;-) за участь - ми будемо дуже раді бачити учасників опитування на нашому заході "New Year's meetup of Ukrainian newcomers" в клубі Greta 18 грудня о 18:00 - першим 100 везунчикам - вхідний квиток за наш рахунок! Але, навіть якщо Ви не маєте можливості прийти на наш захід, - все одно просимо прийняти участь в опитуванні - нам важлива Ваша думка! Тож, відмічайте «+» в коментарях до посту, хто хоче прийняти участь - і ми дамо інструкцію.
-
Девчонки всем привет! ☺️ Ищу моделей на наращивание ресничек для портфолио.
-
Я теж пройду опитування
-
Привітик Хочу поділитись досвідом манікюру у Ванкувері Питалась у наших українок, просто чистка (без покриття, зняття) мінімум $40 і вище, одна лиш була за $30 Пішла сьогодні у Langley Center там китаянка в салоні за $21 зробила чистку, і масаж рук з кремом, потім з теплим рушником, потім ще покрила прозорим укріплюючим лаком, все якісно і приємно У мере великі питання до наших українських майстринь 🙄 Звичайно хз які ціни на гель лак і тд і в такому випадку я б пішла б до наших, але заради цікавості зробила б і в місцевих хоч раз, бо я була здивована, що у наших ціні вдічі більші, а сервіс вдвічі менший… ІМХО досвід лише чистки, без покриття/зняття І справа не в тому, що дорого і тд, Бог з тим, ціни є ціни, справа у тому, що у місцевих в салоні у порівнянні дешевше в 2 рази, а сервіс більший, ніж у наших…. Ніби навпаки мало б бути, чи я щось не так розумію?
-
О, я всю жизнь здесь делаю маникюр/педикюр у вьетнамок — всё прекрасно, от чистки до геля и рисунков. Видя столько рекламы наших мастериц я всё думаю действительно это на столько лучше или нет. Решила попробовать у наших хоть один раз, только ещё не нашла где 😅
-
Мне кажется тут это переоценено. В Европе спрос на Бьюти меньший и там действительно дешевле и качественнее у наших делать, но в Ванкувере вижу это оч популярно, из-за того что китаянки/индусы делают прям оч много таких штук себе, даже 12ти летние делают себе… Я сидела, а сбоку девочке лет 12. делали и она говорит «нет, это не первый мой визит, я уже много раз делала маникюр», поэтому думаю тут и в салонах норм делают, за счет высокого спроса
-
А я опять предлагаю всем вам разрешить мне и моей команде сделать для вас сервис. Где вы сможете на карте видеть и предложения услуг и рейтинги и отзывы. Это позволит вам сэкономить ваше время на поиск нужного вам специалиста. Время и денег на переделывание плохой работы! Хотя боюсь что опять меня тут сожгут) Кстати, я все ещё в поисках мужского мастера. Представляете как обидно, быть админом канала на 700 человек представителей косметических услуг и продолжать стричься у таек! Ставь лайк - если согласна Ставь дизлайк- если нет Ставь какашку- если я вам всем надоел)
-
Вітаю Дуже потрібні вії Нарощення Підкажіть контакт?) Дякую🥰🥰
-
Добрый день)А подскажите пожалуйста контакт)
-
Благодарю!!!