UA Ванкувер
-
Доброї ночі) Я подала на візу в Канаді два тижні тому. Відповіді та запиту на паспорти ще немає, чекаю. Від декількох людей чула, що потім саме вклеювання візи тут займає 2-3 тижні, вони чекали саме стільки. Подавалась як на візітор візу з Open Work Permit, заповнювала форми, прикріплювала документи.
-
так же, как и во всей остальной Канаде - жилье на craigslist.com, работа на indeed.ca и linkedin.com
-
Привіт, нас звати Назар та Вікторія, молода сім’я. Ми з України, але зараз знаходимось у Європі. Нещодавно отримали візи і плануємо на середину серпня вилітати до Ванкувера. Шукаємо сім‘ю або небайдужих людей які зможуть нас прийняти на перший час , це дасть нам змогу оформити СІН, відкрити рахунок, знайти роботу і житло вже на довгий термін.
Назар - 26 років. Вища освіта, ступінь Магістр, спеціальність інженер механік - моряк. Англійський на рівні В2.
Вікторія - 23 роки. Вища освіта, ступінь Бакалавр, спеціальність практичний психолог. Початковий рівень англійського. Хороший рівень Угорської.
Обоє без шкідливих звичок. Вакциновані Pfizer двома дозами. Обоє налаштовані на роботу та інтенсивне вивчення англійської. Обоє з водійськими посвідченнями
Знаєм що Ванкувер дороге місто, але вибрали його через морську професію і те що хочемо залишитися в цій провінції на довго і будувати своє майбутнє тут.
-
Я надеюсь, что у вас все получится, но не рассчитывайте особо на этот вариант.
-
Знаем, но попробовать стоит)
-
Ребята, есть у кого-то чек-лист действий по приезду? Мне в аэропорту дали, но я потерял :-/ Телефон, син, банковский счет получил. Дальше страховка, BCeID, подача на помощь, что-то еще?
-
www.ua2canada.info/checklist_bc
-
One room is available for one month of August." It’s located no5 and Cambie.
This room is for just female
Please call on this no 778 558 64 30
-
Привет, есть у кого-то карточка коско? Можете фотку в лс скинуть? Хотим зайти посмотреть цены и ассортимент чтоб понять есть ли смысл покупать карточку
-
я могу скинуть, но купить по ней ничего не получится, они скрины не хотят принимать
-
Понял, спасибо
-
Вы можете взять карту и если не понравится, то вернуть. Вроде месяц на это дают.
-
Если у вас есть возможность там закупаться, стопроцентно оно того стоит