UA Ванкувер
-
Fair Entry - это программа Калгари, насколько мне известно - в BC ее нет
-
yoursmilematters.ca
-
mountpleasantdentalgroup.com/
-
Кто был у ветеринара? Есть смысл покупать страховку или проще один раз сходить когда что-то случилось ? И сколько стоит страховка
-
Подскажите, я заявки на финпомощь подавать нужно отдельно с мужем или можно все оформить в одной заявке
-
Мы в одной оформляли
-
Спасибо
-
у моей подруги собака. говорит, что страховка не очень выгодна, проще каждый раз платить.
-
Всім привіт! Задумуюсь про переїзд до Ванкувера, треба ваша допомога
-
Чи є тут ті хто катається на лижах чи сноуборді? Можна сказати що тільки ради горнолидних курортів і хочу до Ванкувера але хотілось би дізнатись від людей з досвідом чі все так як я собі уявляю
-
Як тут з комьюніті Українців, особливо з дівчатами? Чи варто переїзжати до Ванкувера якщо я single? Бо в мене таке відчуття що українців тут мало і ще й всі сімейні) В Торонто наприклад хоч кожен день ти можеш знайти компанію але в Ванкувері - я не впевнений
-
-
-
я всю жизнь на лыжах и немного на доске - здесь все отлично с этим, самый крупный курорт северной америки в двух часах езды плюс куча маленьких поближе. Вистлер дорогой, но если заранее пассы покупать, то вполне ок.
-
компанию и тут найти не проблема каждый день)
-
-
Теж збираюсь до Ванкувера переіздити. За перше питання не підкажу а от за друге я робила невиликий ресерч і доволі багато там всяких мітапів, клубів по інтересам, спортік і т д Тому зробила висновок шо можна знайти купу знайомих таким чинов та й місто велике - людей багато Але я враховувала це все в англомовному середовищі якшо що(за суто укр ком‘юніті не знаю)
-
Мій чоловік теж заради сноуборда сюди переїхав))) але, щоб там кататися ,треба машина, і як я передбачаю- шалені пробки, може я помиляюсь, виправте
-
До Cypress и Seymour mountain можно на общественном транспорте доехать, без проблем. Пробки здесь нечасто)