UA Ванкувер
-
Из того что я знаю, обязательных документов нет. Но вы можете взять справку о безаварийном вождении, это немного снизит стоимость страховки на машину в Канаде. Я 14го буду сдавать тест🙈
-
Конкретно для BC - никаких. Стаж засчитают с даты выдачи прав при обмене, от этого стажа и будет считаться страховка. Справок для этого не надо
-
Доброго дня. Всім . Прилітаємо у канаду 27 червня.
У ванкувер десь 7 липня. Дуже радий триматися на зв’язку і допомагати оди одному.
Летимо з Дружиною, двома діьми.
Перші два місяця живемо у канадських хостів ( знайшов на сайті www.ukrainetakeshelter.com/) . Далі будемо шукати вже постіне житло.
Буду вдячний, якщо ті хто вже прилетів трошки розкажуть про перші кроки.
- Які оператори обрали ,
- Які банки.
Де оримували СІН, Страхову, тощо.
Як шукали перманетне житло
І ще питання, зараз якраз шукаю квитки з торонто у Ванкувер. Хто чим летів, і за які гроші, і на яких сайтах брав. Планую дивтися через Ківі, там дешево, як правило .
-
Если вы имели ввиду SIN, вот ниже инструкция, писала для коллег
Что это? Аналог ИНН. Может быть нужен для работодателя, банка, арендодателя и др. Детальная информация: www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin.html
Способы получения -- Самый быстрый: лично в Service Canada center. Лучше прийти за полчаса до открытия, иначе очереди 3-4 часа. Адреса www.servicecanada.gc.ca/tbsc-fsco/sc-hme.jsp?lang=eng Возможно получить appointment на сайте, но время ожидания – несколько дней -- Если подавать онлайн или через почту - 2 недели ожидания
Документы: паспорт, work permit (просто принести оригиналы)
- будут спрашивать: адрес (отель/airbnb ок), канадский номер телефона (номер отеля ок)
-
Дякую !💪
Скажіть , у мене буде пару трійку днів проживання у Торонто. Хочу подивитися на місто , що б була потім можливіть порівнювати з Ванкувером .
Чи маю я право отримати Рахунок у Банку, взяти Sin та сім-картку моб. оператора в торонто. А потім з цим всим поїхтати до Ванкувера . Чи можуть бути труднощі у використанні.
Питаю , бо з одного боку Банки ніби у них федеральні і працюють по всій канаді. А з іншого боку , знаю що страховки у кожній провінції свої. Отже і з банками та мобільними операторами можуть будуть нюанси.
-
Якщо я вірно все зрозумів. Ми можемо очікувати гарантовані виплати 3000 на дорослого і 1500 на дитину CAN $3,000 for each adult (18 or older) CAN $1,500 for each child (17 and under)
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html#who
-
выглядит как да, вот читаю что к чему, никаких условий для получения.
-
Всем привет. Кто уже заполнял заявку, или может в курсе этот номер "IMM1442 Travel document number" это "Application/Demande" номер?
-
у ребенка есть пометка CUAET а у нас с мужем на ворк пермите нет...тоже не понятно почему и как тепер с этим будем разбираться)
ребята, а у вас на ворк пермите есть пометка CUAET?
-
вы же в White Rock все еще? самый быстрый способ - сходить на границу в Peace Arch и там исправить
-
в верхнем правом углу WP два номера, верхний крупными красными буквами, под ним - тот, который вам нужен
-
У нас кстати тоже, мб надпись и не обязательная
-
пока пишут, что обязательная
-
да, еще здесь, спасибо