UA Ванкувер
-
это из опыта или предположение😁?
-
В целом нет, но зависит от конкретной машины/марки
-
...не в каждой обьяве.
-
Всем привет! Спасибо за указание админа где найти чат Я ищу в Ван парикмахерскую хорошую, по типу наших барбершопов в Украине Можете кого-то порекомендовать? Спасибо!
-
Козаки добридень. Чи є бажаючі покурити травички зі мною у даун тауні? (Це не жарт і не розіграш, просто шукаю нових друзів) якщо когось цікавить то пишіть будь ласка в лс : >
-
Честное слово, нет никакого другого способа купить машину у private seller, кроме как связаться с продавцом)
-
🥥🍃🌈 лс
-
Добрый день, я стригся в Tommy guns, нормальное место: ca.tommyguns.com/blogs/barbershops/burnaby-station-square?v=3e8d115eb4b3
-
Доброго всім вечора! 12 березня у неділю ( з 11 до 2 дня ) як завжди плануємо роздавати речі новоприбулим за адресою: 154 Е 10 th Ave, Vancouver. Це буде остання роздача за цією адресою. Запрошуємо всіх! Речей дуже багато, тому приходьте самі і повідомляйте друзів. З повагою Ukraine Harmony Foundation! 💙💛 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Может не стоит? Вон целый район между ЧайнаТаун и ДжапанТаун, покурили и теперь в палатках живут 🥴😏, кто его знает, что могут подсунуть "в травичку" ...
-
Если что, имейте в виду, что вождение авто запрещено после курения травы в течение нескольких дней
-
en.wikipedia.org/wiki/Correlation_does_not_imply_causation#%3A%7E%3Atext%3DThe_phrase_%22correlation_does_not%2Cassociation_or_correlation_between_them.?wprov=sfla1
-
Сорри, а откуда такая инфа? У меня все канадцы знакомые, в т.ч. коренные, водят на след день, о никаких ограничениях они не слышали. Можно ссылку?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, нова адреса все відома?
-
Кто-то в одиночку планирует 18 Марта в Ванкувер? Можно скооперироваться на первые несколько дней в гостинице.
-
Всім привіт! Питання по медицині. На українській стійці в аеропорті дівчина повідомила, що страховка повинна бути з першого дня, просто потрібно подзвонити і спитати номер страхування. Чи це вірно? Інше питання - якщо в неділю (сьогодні) потрібен негайно лікар, куди звертатись? Це десь в лікарнях? Дякую за відповіді! 🙏
-
Приятно,что вы можете поддержать адекватный разговор, Богдан 🤝. Но лично я, не думаю, что в жизни надо попробовать всё)
-
Цього я ще не знаю(((
-
Дякую! А як знайти лікарню? Будь-яку?
-
Можу тільки по першому питанню відповісти. Ви повинні заповнити анкету, на сайті що в буклеті написано, і тільки потім подзвонити і дізнатись номер картки. Але якщо ви цього не зробили, то з ворк пермінт їдете у лікарню
16 Jan 2023, 06:08
4100/8915
2 days ago