UA Ванкувер
-
Поверьте, он точно восточнее main, он на то и eastside)
-
Понял, большое спасибо
-
Да это сайты агрегаторы вакансий. Indeed, Glassdoor, jobbank.
-
На моему експіріенсу на крейгліст правдиві ціни, але я ще навіть не в канаді, то можу помилятися🙃 знімала з України
-
Дуже вдячна за відповідь😊
-
Огромная индийская диаспора, много зависимых/с ментальными проблемами (жили возле Surrey central), пешком особо ходить негде. Постоянные пробки на мостах, если едешь в сторону даунтауна или обратно, дорога может занять больше часа на авто. На любителя короче
-
Люди, подскажите, пожалуйста, кто знает 🙏🏻
Вот всегда пишут, чтобы получить PR, нужно столько всего! Люди годами готовятся.
В то же время вижу, сколько иммигрантов и очень многие неадекватные или что-то в этом роде. Вот настолько много, что люди уезжают в другой город.
У меня один вопрос! Как они все получили свой PR? По Экспресс Энтри, по провинциальной программе или ещё какой?
Чего мне бояться в Канаде? И почему вот те люди ничего не боятся? 🤷🏻♂
-
Я серьезно, искренне хочу понять
-
А что в вашем понимании "неадекватные "?
-
А чого саме ви боїтеся в житті?)
Тут так само можна потрапити під автівку, або випасти з вікна )
Але, наприклад, шанси бути вбитим під час пограбування, здається, суттєво нижчі за США, наприклад.
Також, деякі «наші» люди чомусь вважають, що ті, хто виглядає інакше за них - «неадекватні». Так от, Канада дійсно прагне звести такого плану відношення на нівець. За що їй респект.
Що саме для Вас - «неадекватні»?
-
І так, коли, як інженер, ти маєш підтверджувати купу всього, здавати екзамени, медкомісії, чекати на відповідь кілька років, а потім приїжджаєш і бачиш людей на East Hastings, то спочатку відчуваєш обурення... А потім, коли живеш тут вже досить довго - починаєш розуміти, що у всіх різні вихідні умови. І комусь більш повезло з місцем народження, комусь більше з сім‘єю, комусь зі здоров‘ям.
І розумієш, що всі мають право на існування і заслуговують принаймні нейтрального відношення.
Ніколи не знаєш, що у людини відбулося в житті, що призвело до її теперішньго становища.
«Не суди та не судимий будеш».
В цьому сенсі - Канада - чудовий тренажер.
-
Это Burnaby
-
У такому разі, у яке місто в БК ви б порадили поїхати саме українцю? Та і взагалі, яке з них НЕ має великої кількості азіатського населення? Тому що в Україні я перебуваю у місті, яке також з року в рік було переповнено індусами і це не те сусідство, яке б я хотіла знову побачити..
-
Burnaby, Coquitlam Surrey и Richmond не рассматривайте