UA Ванкувер
-
Мой пример съем двух квартир за этот год оплатой в 50% депозита и все, к счастью. Причём депозит с первой кв вернули с бонусами в 2%, за удержание депозита нужно платить, а чем он больше, тем больше платить)
-
З власного досвіду можу розповісти, що пошук квартири та поселення зайняли 12 днів Моніторили фейсбук, крейгліст, педмапперс, ренталс.са кожні пару хвилин оновлюючи сторінку. Про себе писали коротко. Ми не вказували, що ми не маємо локальної роботи (маємо ремоут), маємо збереження (не вказували суму). З варіантів 30 нам відповіли ~10. Були на 4 переглядах та мали ще 2 домовленості. Були кадри, які вимагали 6 місяців наперед + мати на рахунку ще 50к після оплати 6 місяців. Ми сказали, що ми топтали такі умови, то вони ще нам пару разів писали та пропонували переглянути (CLV Group) З 4 квартир з однієї ми/нас мінуснули, бо власник хотів незрозуміло за скільки місяців здавати та взагалі дивний був. Та ще 2 квартири не сподобались нам. З тих варіантів, яких ми мінусувались самостійно просили лише 1 місяць оренди + 50% депозит. Також договір ми підписали на цих ж умовах. Як я зрозумів, то найкраще дізнатись найбільших білдінг менеджерів/компаній, які здаються цілі будинки та моніторити/писати саме їм.
-
Але досвід буде в усіх різний, бо залежить сильно від вхідних даних. Якщо очікувати хорошу 1 бд за <2к$ не в Сюрреї, то дійсно більше часу буде
-
Я первое жилье нашел за 3 дня (посмотрел 2 варианта, депозит стандартный), второе - за 3 недели (посмотрел около 50 вариантов, на 5 получил одобрение, депозит стандартный). Первое жилье искал без работы, второе - со свежей работой без истории выплат). Второе так долго искал только по причине того, что семья удаленно подключилась и начала жалом по сторонам водить )
-
Запрошуємо усіх на благодійний концерт. Купуючи квиток ви вносите важливий внесок у збір коштів на турнікети та аптечки для бійців 32 полку НГУ, що сформований на Бахмутський напрямок. Наша мета - зібрати $3000. Долучайтеся до ініціативи, будь ласка! Або ж подаруйте квиток та смачну вечерю вашому сусіду чи колезі по роботі, вчителю чи просто людині, яка вам допомогла тут у Канаді. Так ви зможете зробити приємне і корисне. А ваш маленький внесок рятує життя. 🙏🫶🙏🫶🙏🫶 Purchase your tickets today app.admitone.com/events/6459e3a9c88ea2c822352178 Або ж ви можете долучитись вашою волонтерською працею до організацій цього заходу. 🙏 Пишіть на електронну скриньку [email protected] 💛
-
ці питання обговорюються в основному чаті
-
Закордонний паспорт - треба зв'язатись з консульством в Едмонтоні, це найближче, записатись на прийом, адреса і тел є в інтернеті, для паспорта треба їхати туди, але ми записувались за три місяці у минулому році. Все інше Вам пояснять там, продовження паспорту зробили за 1 день.
-
Привіт друзі Хтось вже займався евалюацією диплому про вищу освіту? Цікавий ваш досвід
-
Так є в Ванкувері така організація, яка порівнює ваш диплом з Канадськими стандартами освіти і підтверджує, на це треба час, у мене зайняло до 4 місяців,.Але це було давно.
-
Всем день добрый! Подскажите, пожалуйста, хорошего миграционного консультанта или адвоката в Ванкувере?
-
Процедура не сильно сложная, расписана на апостиль ин юа (подача в wes Canada). 1) Регестрируйтесь в wes 2) подаёте заявку на отправку им цифровых документов в апостиль ин юа (это дєржпідприемство по таким делам) 3) получаете документ от wes (это и есть канадское признаие)
-
Я делал около года назад через Wes + apostille.in.ua. Я тогда еще был в Украине, но там сейчас все онлайн подается. По времени около месяца заняло, еще недели 3 ждал пока приедет бумажное подтверждение от Wes. По деньгам около 500 cad (я еще делал дополнительно перевод диплома)
-
Ребята привет всем. Кто-то уже пытался обзавестись семейным доктором? Говорят к ним не попасть, просто не берут. Кто счастливчик?
-
Не совсем это выгодно для тех кто хочет тут оставаться и подаваться на пр.