UA Ванкувер
-
Водители NON CDL. $12000 гросс. Без опыта. От 40% оплата. Топливные карты 779-777-0593
-
Вы же перепутали Ванкувер наверняка
-
Привіт, я пройшла медогляд за 2 години за власний рахунок. Ціна 190$+60$ рентген. Мені видали підтвердження про те, що я його пройшла та документ, щоб повернути кошти якщо я отримаю страховку. Оскільки я не буду зараз залишатися на страховку не подавала. Попередньо реєструвалася на сайті на конкретну годину. В мене запис був на 13.00, тому зранку отримала SIN, раджу приходити на 8:30, або раніше перед відкриттям. Займає 30 хв. Та в цей же день відкрити рахунок в банку. Тому якщо маєте 9-10 днів та 250$ то всі інші дні будете вільні 🙌
-
А это стандартная цена или кто-то может посоветовать, где сделать дешевле? 🥲
-
Підкажіть будь ласка назву клініки де можна здати за 250 $. Дякую
-
maps.app.goo.gl/eh9CNjWEchxFEVJf8?g_st=it Ось локація, там також є сайт, я завчасно реєструвалася на конкретний день та годину
-
Щиро дякую 👍
-
По моей информации 250 - минимальная цена
-
Доброго дня,підкажете де можна зробити УЗД вагітність
-
Вам даст направление семейный врач
-
Спасибо большое
-
У украинца, застрявшего в аэропорту Торонто, украли все вещи У новоприбывшего украинца украли почти все его вещи во время 3-дневного пребывания в аэропорту Торонто Пирсон. Виталий Лактионов приземлился в аэропорту на прошлой неделе. Поскольку ему некуда было ид... news.knopka.ca/read/24782?utm_source=telegram
-
Доброго дня! Маю питання щодо medical exam. Ми вже 2 неділі чекаємо на msp, тай ще досі вони не кажуть нам навіть номера. Питання таке: чи потрібно обовʼязково пройти осмотр до 31 березня , чи ми можемо спокійно чекати свій msp та пройти як він буде ( звісно в рамках 90 днів). Чула щось таке ,ніби то після 31го подача буде платна , то тоді нема сенсу чекати msp , бо тоді ті самі гроші вийде на родину 2+1
-
вы можете пройти платно и подать заявку на компенсацию. Чек придет по почте в течение полугода