Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA Ванкувер

UA Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
8.9k Posts 1.2k Posters 15.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t7492577772T Offline
    t7492577772T Offline
    Mike Starchak
    wrote on last edited by
    Даже к студентам очередь? Мда. Канадская медицина, что делаешь?🙈🙈🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    News Name
    wrote on last edited by
    Всем привет! Подскажите, медосмотр для CUAET все еще покрывается MSP в Британской Колумбии или уже платно? В клинике ответили что покрытие по MSP перестало действовать в июне, но я не могу найти подтверждение этому. Если кто недавно проходил, поделитесь опытом плиз
    1 Reply Last reply
    0
  • t288991710T Offline
    t288991710T Offline
    Vlad Shkabara
    wrote on last edited by
    В производственной компании ( пищевое производство) открыта вакансия: Кладовщик - Обязанности: ведение складского хозяйства готовой пищевой продукции - постановка на учёт, готовой продукции - контроль качества готовой продукции - оформление заказов - упаковка заказов - отправление заказов - отслеживание сроков доставки заказов - работа с клиентами по вопросам доставки Требования к кандидатам: знание английского языка на уровне нормального телефонного общения владение офисным пакетом программ том числе Excel Условия работы обсуждаются Марк: 236-996-3619
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Давид
    wrote on last edited by
    Шукаю маркет плейс в телеграм Ванкувер
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by
    может у вас само мсп закончилось в июне?
    1 Reply Last reply
    0
  • t7223715444T Offline
    t7223715444T Offline
    ❤Анюта❤
    wrote on last edited by
    Пробачте прошу Допомоги  для своїх дітей від безвихідного становища Я з моїми дітьми  у лікарні В данний момент дуже потрібні ці ліки дуже🙏   Пульмікорт в інголятор та Антибіотик Аугментін в суспензії 200мл Та 2 катетери Може хтось зможе позичити Або може хтось зможе привезти саме ці ліки а не гроші.. Буду вдячна будь якій допомозі Мені дуже незручно в нашому житті таке вперше що немає до кого звернутись але у сина була операція і усі кошти пішли на операцію  старшему сину Родичів немає нікого Пробачте мені дуже соромно кожна мати хворої дитини мене зрозуміє... Немає можливості навіть купити туалетного паперу... до  понеділка  зможу о першій половині дня повернути на колінах буду вдячна надам будь-які документи докази   безвихідне становище І я молюся, що х відгукнеться на моє смс🙏 Вибачте мені дуже  соромно
    1 Reply Last reply
    0
  • t1467635327T Offline
    t1467635327T Offline
    Богдан
    wrote on last edited by
    Кто-то знает где можно орендовать костюм на Хэллоуин?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryana Mehdiyeva
    wrote on last edited by
    Эту карточку надо продлевать, может у вас ее срок закончился
    1 Reply Last reply
    0
  • t792490205T Offline
    t792490205T Offline
    SvetLana
    wrote on last edited by
    Программа закончена и возмещения уже не предполагаются www2.gov.bc.ca/gov/content/tourism-immigration/ukraine/welcome
    1 Reply Last reply
    0
  • t279757843T Offline
    t279757843T Offline
    Yaroslav NaNs
    wrote on last edited by
    Приглашаем девушек на маникюр! Моя жена ищет моделей для портфолио. Услуга маникюр без покрытия/с покрытием. Для работы используются качественные гель-лаки. Инструменты для маникюра обрабатываются после каждого использования. Все меры гигиены соблюдаются Для первых трёх желающих: - Полностью бесплатно - Удобное для вас время Мы находимся около станции Marine Drive, в районе Marpole. За подробностями обращайтесь напрямую в Instagram tho_nails
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🏄ILLIA
    wrote on last edited by
    Здається кімната у південному Ванкувері, на вулиці Нанаймо. Ванна кімната ділиться на 2х. Простора кухня включає: великий холодильник, 2 індукційні плити, 2 раковини, мікрохвильовка, духовка, посудомийка, тостер, чайник, капсульна кавоварка, плазма, камін, пралка, сушалка, праска. Також весь необхідний посуд. На 1-му та 2-му поверсі є затишні загальні вітальні, де комфортно проводити час, наприклад за переглядом фільмів або навчатися. Задній двор включає великий мангал, зону для відпочинку та паркомісце. Під домом зупинка автобуса. До найближчої гілки скайтрейну 15 хв. Поруч з домом є парк. Найближчий community center з басейном і тренажерним залом в 2,5 км. Будинок з сигналізацією та відеоспостереженням навколо. Шукаємо ввічливу людину, яка буде дотримуватися чистоти та поваги к особливим кордонам. Ціна: $1100 (комунальні та інтернет вкл у вартість)
    1 Reply Last reply
    0
  • t921496009T Offline
    t921496009T Offline
    Aleksandra Filatova
    wrote on last edited by
    Публікую, якщо адміністратор дозволяє😊 Вітаю, мене звати Олександра, пропоную парфуми від компанії Frederico Mahora. В наявності також парфуми з ФЕРОМОНАМИ (50мл) -40$ Можна підʼїхати тільки протестувати, особисто перевірити🥰 Локація: Суррей
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга 🇺🇦
    wrote on last edited by
    У нас знайомляться та спілкуються українці з усього світу ❤️🇺🇦 дуже чекаємо і на тебе 🤗 t.me/PereclichcaUA
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Яблонська
    wrote on last edited by
    У нас знайомляться та спілкуються українці з усього світу ❤️🇺🇦 дуже чекаємо і на тебе 🤗 t.me/PereclichcaUA
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марія 😍🇺🇦
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t5034160562T Offline
    t5034160562T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Всем привет ! Кто знает , где можно поиграть в настольный теннис, не на улице, а в клубе ? Может соревнования проходят по выходных ? Буду рада любой информации! Спасибо 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitaliy Tsymbal
    wrote on last edited by
    я играл в delbrook community centre в северном. неплохие столы и достаточно места. по поводу соревнований не знаю, мне тоже интересно
    1 Reply Last reply
    0
  • t5034160562T Offline
    t5034160562T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Здорово, посмотрю ) спасибо !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tom Jerry
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/adelina_tarologist?igsh=dm9ldXYxdDRmNDRl&utm_source=qr Советую девочка помогает реально это не реклама
    1 Reply Last reply
    0
  • t7126150342T Offline
    t7126150342T Offline
    Аліна
    wrote on last edited by
    Привіт, товариство☀️ Пропоную уроки з вивчення англійської, польської, французької та італійської мов. Для дорослих чи дітей. Для подорожей, роботи, навчання 🤗 Перший урок безкоштовний для всіх вже на наступному тижні🎁 Пишіть в особисті, оберемо зручний час🤩
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags