UA Ванкувер
-
Всем привет! Подскажите, медосмотр для CUAET все еще покрывается MSP в Британской Колумбии или уже платно? В клинике ответили что покрытие по MSP перестало действовать в июне, но я не могу найти подтверждение этому. Если кто недавно проходил, поделитесь опытом плиз
-
В производственной компании ( пищевое производство) открыта вакансия: Кладовщик - Обязанности: ведение складского хозяйства готовой пищевой продукции - постановка на учёт, готовой продукции - контроль качества готовой продукции - оформление заказов - упаковка заказов - отправление заказов - отслеживание сроков доставки заказов - работа с клиентами по вопросам доставки Требования к кандидатам: знание английского языка на уровне нормального телефонного общения владение офисным пакетом программ том числе Excel Условия работы обсуждаются Марк: 236-996-3619
-
Пробачте прошу Допомоги для своїх дітей від безвихідного становища Я з моїми дітьми у лікарні В данний момент дуже потрібні ці ліки дуже🙏 Пульмікорт в інголятор та Антибіотик Аугментін в суспензії 200мл Та 2 катетери Може хтось зможе позичити Або може хтось зможе привезти саме ці ліки а не гроші.. Буду вдячна будь якій допомозі Мені дуже незручно в нашому житті таке вперше що немає до кого звернутись але у сина була операція і усі кошти пішли на операцію старшему сину Родичів немає нікого Пробачте мені дуже соромно кожна мати хворої дитини мене зрозуміє... Немає можливості навіть купити туалетного паперу... до понеділка зможу о першій половині дня повернути на колінах буду вдячна надам будь-які документи докази безвихідне становище І я молюся, що х відгукнеться на моє смс🙏 Вибачте мені дуже соромно
-
Эту карточку надо продлевать, может у вас ее срок закончился
-
Приглашаем девушек на маникюр! Моя жена ищет моделей для портфолио. Услуга маникюр без покрытия/с покрытием. Для работы используются качественные гель-лаки. Инструменты для маникюра обрабатываются после каждого использования. Все меры гигиены соблюдаются Для первых трёх желающих: - Полностью бесплатно - Удобное для вас время Мы находимся около станции Marine Drive, в районе Marpole. За подробностями обращайтесь напрямую в Instagram tho_nails
-
Здається кімната у південному Ванкувері, на вулиці Нанаймо. Ванна кімната ділиться на 2х. Простора кухня включає: великий холодильник, 2 індукційні плити, 2 раковини, мікрохвильовка, духовка, посудомийка, тостер, чайник, капсульна кавоварка, плазма, камін, пралка, сушалка, праска. Також весь необхідний посуд. На 1-му та 2-му поверсі є затишні загальні вітальні, де комфортно проводити час, наприклад за переглядом фільмів або навчатися. Задній двор включає великий мангал, зону для відпочинку та паркомісце. Під домом зупинка автобуса. До найближчої гілки скайтрейну 15 хв. Поруч з домом є парк. Найближчий community center з басейном і тренажерним залом в 2,5 км. Будинок з сигналізацією та відеоспостереженням навколо. Шукаємо ввічливу людину, яка буде дотримуватися чистоти та поваги к особливим кордонам. Ціна: $1100 (комунальні та інтернет вкл у вартість)
-
Публікую, якщо адміністратор дозволяє😊 Вітаю, мене звати Олександра, пропоную парфуми від компанії Frederico Mahora. В наявності також парфуми з ФЕРОМОНАМИ (50мл) -40$ Можна підʼїхати тільки протестувати, особисто перевірити🥰 Локація: Суррей
-
У нас знайомляться та спілкуються українці з усього світу ❤️🇺🇦 дуже чекаємо і на тебе 🤗 t.me/PereclichcaUA