UA Ванкувер
-
Здається кімната у південному Ванкувері, на вулиці Нанаймо. Ванна кімната ділиться на 2х. Простора кухня включає: великий холодильник, 2 індукційні плити, 2 раковини, мікрохвильовка, духовка, посудомийка, тостер, чайник, капсульна кавоварка, плазма, камін, пралка, сушалка, праска. Також весь необхідний посуд. На 1-му та 2-му поверсі є затишні загальні вітальні, де комфортно проводити час, наприклад за переглядом фільмів або навчатися. Задній двор включає великий мангал, зону для відпочинку та паркомісце. Під домом зупинка автобуса. До найближчої гілки скайтрейну 15 хв. Поруч з домом є парк. Найближчий community center з басейном і тренажерним залом в 2,5 км. Будинок з сигналізацією та відеоспостереженням навколо. Шукаємо ввічливу людину, яка буде дотримуватися чистоти та поваги к особливим кордонам. Ціна: $1100 (комунальні та інтернет вкл у вартість)
-
Публікую, якщо адміністратор дозволяє😊 Вітаю, мене звати Олександра, пропоную парфуми від компанії Frederico Mahora. В наявності також парфуми з ФЕРОМОНАМИ (50мл) -40$ Можна підʼїхати тільки протестувати, особисто перевірити🥰 Локація: Суррей
-
У нас знайомляться та спілкуються українці з усього світу ❤️🇺🇦 дуже чекаємо і на тебе 🤗 t.me/PereclichcaUA
-
я играл в delbrook community centre в северном. неплохие столы и достаточно места. по поводу соревнований не знаю, мне тоже интересно
-
Привіт, товариство☀️ Пропоную уроки з вивчення англійської, польської, французької та італійської мов. Для дорослих чи дітей. Для подорожей, роботи, навчання 🤗 Перший урок безкоштовний для всіх вже на наступному тижні🎁 Пишіть в особисті, оберемо зручний час🤩
-
Красивое Хвастаетесь или просто показываете?
-
В связи с отъездом, сдается комната в доме, на срок от 1 до 6 месяцев (Delta) С 1 декабря но заехать можно и раньше. Комната просторная, имеет 2 зоны (рабочая и спальная) Кухня и ванная комната общая. Рядом есть все что нужно: продуктовый магазин, банки, аптеки, кафе, Dollarama, Walmart, Save on Food и много другого. Транспортная развязка очень удобная. Цена 700$ (коммунальные и интернет включены в стоимость)✨
-
Добрий вечір, є тут люди кому візу видали на менше, ніж ворк перміт? У мене віза до кінця першого паспорта до 26 року, а вокр перміт видали на новий паспорт до 27 року. Є питання щодо подавання заявки на продовження візи
-
Привіт, просто на підставі ворк перміту аплайтеся на візу. У мене знайомі робили візу дітям на підставі виданих з довшим терміном стаді пермітів. І навіть, здається, після закінчення КУАЕТ програми.
-
Добрый вечер. Подскажите как в BC оплачивать проезд в автобусе? Если како-то приложение для оплаты? Хотелось бы загрузить приложение в телефон, привязать карту и оплачивать проезд. Есть такая система?
-
www.compasscard.ca/FindRetailer