UA Ванкувер
-
я играл в delbrook community centre в северном. неплохие столы и достаточно места. по поводу соревнований не знаю, мне тоже интересно
-
Привіт, товариство☀️ Пропоную уроки з вивчення англійської, польської, французької та італійської мов. Для дорослих чи дітей. Для подорожей, роботи, навчання 🤗 Перший урок безкоштовний для всіх вже на наступному тижні🎁 Пишіть в особисті, оберемо зручний час🤩
-
Красивое Хвастаетесь или просто показываете?
-
В связи с отъездом, сдается комната в доме, на срок от 1 до 6 месяцев (Delta) С 1 декабря но заехать можно и раньше. Комната просторная, имеет 2 зоны (рабочая и спальная) Кухня и ванная комната общая. Рядом есть все что нужно: продуктовый магазин, банки, аптеки, кафе, Dollarama, Walmart, Save on Food и много другого. Транспортная развязка очень удобная. Цена 700$ (коммунальные и интернет включены в стоимость)✨
-
Добрий вечір, є тут люди кому візу видали на менше, ніж ворк перміт? У мене віза до кінця першого паспорта до 26 року, а вокр перміт видали на новий паспорт до 27 року. Є питання щодо подавання заявки на продовження візи
-
Привіт, просто на підставі ворк перміту аплайтеся на візу. У мене знайомі робили візу дітям на підставі виданих з довшим терміном стаді пермітів. І навіть, здається, після закінчення КУАЕТ програми.
-
Добрый вечер. Подскажите как в BC оплачивать проезд в автобусе? Если како-то приложение для оплаты? Хотелось бы загрузить приложение в телефон, привязать карту и оплачивать проезд. Есть такая система?
-
www.compasscard.ca/FindRetailer
-
Спасибо. А где можно купить compass card?
-
нет, такой системы нет. есть compass card, но надо носить карту с собой. можно платить прямо кредитной картой в телефоне, но будет дороже
-
Благодарю !
-
Всем привет👋🏻 Требуется КЛИНЕР- СУПЕРВАЙЗЕР в крупную клининговую компанию. Требования: ✅Опыт в управлении/клининге ✅Driver’s license class 5 ✅Говорить свободно на английском Если вы в поиске работы и проходите по требованиям, напишите мне в личные сообщения 📲 📍Vancouver/ Burnaby
-
maps.app.goo.gl/19CL1MHwEWR68kX39?g_st=com.google.maps.preview.copy Посилання на клініку на Google Maps. Попередньо реєструвалася на сайті. Вони ще вас відправлять на рентген рядом через квартал. maps.app.goo.gl/X2vLrZA53ocLNWHt5?g_st=com.google.maps.preview.copy Ось тут робила SIN maps.app.goo.gl/Z8oXqJedFa3cVZ1Q7?g_st=com.google.maps.preview.copy Тут відкривала рахунок в банку maps.app.goo.gl/RBNprAqJHKxdeF2U9?g_st=com.google.maps.preview.copy Тут обмін валют ✔️Все в одному місті в пішій доступності, можна організувати за пів дня, якщо все попередньо узгодити. maps.app.goo.gl/x6VBjXrb9SWSUnEs8?g_st=com.google.maps.preview.copy Готель з хорошим умовами, і не самий дорогий, але він в центрі, я хотіла подивитися Ванкувер і пішком мати можливість гуляти, тому як для центра супер❤️
-
Есть тут любители кальянов? Подскажите пожалуйста кто-нибудь, где можно купить неплохой табак?