UA Ванкувер
-
мені завжди адвіл допомагає в цих ситуаціях
-
Це зовсім інше
-
www.borrowell.com www.equifax.ca www.transunion.ca
-
Там же написано до $935. Теж цікавить чи можливо зараз отримати таку допомогу і скільки реально будуть платити
-
Доброго дня! Як дізнатися мій credit score в Канаді?
-
это значит, что кредитная история у вас пустая, поэтому и скор считать не из чего
-
Спробував отримати через 2-й варіант. Прийшов такий результат. Це значить, що станом на зараз у мене ще немає credit score?
-
✅ Може комусь буде корисно Чат міста Оттава (Онтаріо) 👉t.me/+qQ9ABScX-dE5NWY6 🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦 Від українців – українцям. Welcome to Ottawa 💛 💙
-
Можно еще поставить приложение на телефон Credit Karma. Обновляет скор примерно раз в неделю, показывает актуальные кредиты. Так же показывает скор в приложении банка CIBC, но обновления раз в несколько месяцев. Если приехали недавно, то там будет 0 скорее всего.
-
➡️➡️➡️💪www.youtube.com/@UkrainianLifeBeyondBorders🇨🇦🇺🇦 ‼️Що обговорили Денис Шмигаль та Джастін Трюдо в Канаді?
-
Чи можна більш детально про залежність? Коли виплачується $935 а коли $0?
-
Borrowell or creditkarma
-
Дякую. Я побачив, що borowell бере інформацію з equifax тому я дивився інформацію безпосередньо з equifax
-
💰Crypto exchange💰 Покупка и продажа usdt ( tether) Tether -> Доллар Локация: Торонто/Ванкувер Перестановки денег из: России , Украины, Турции, Европы, ОАЭ , США, Азия🌏
-
аштанга не підходить?) запитала у своєї знайомої, яка в темі. але вона на аштангу лише ходить. запитає у свого тічера, може зможе по хатха когось порекомендувати.
-
Подходит 👍 она по-жестче, но преподаватель выстроит правильный вход) спасибо большое ☺️🥰
-
напишу у приватні)