UA Ванкувер
-
6 месяцев видел, три - никогда
-
Мне менеджер здания выдала договор с минимальным сроком в 6 месяцев. Вроде все квартиры этой компании выложены на www.aptrentals.net/
-
Друзі, сьогодні останній шанс побачити українську комедію “ЛЮКСЕМБУРГ, ЛЮКСЕМБУРГ” у Ванкувері! 🔝Учасник програми TIFF та Венеціанського кінофестивалю. 💯Лише другий фільм молодого режисера Антоніо Лукіча і другий поспіль рекордний бокс офіс. 🇺🇦🇨🇦Перша українська стрічка, яка виходить у прокат по всій Канаді. Комедія для тих хто в темі! youtu.be/NW8kbji9lp8 Фільм українською мовою з англійськими субтитрами. Вівторок, 20 червня - Двері відчиняються о 18:00 | Початок фільму о 18:30 (не запізнюйтесь) Онлайн-квитки $18 riotheatretickets.ca/events/25980
-
То есть если я пойду менять свои права то у меня окажется две карты (водительское с фото и сервис карта без фото)? А на водительских будет писатся что я не PR?
-
тільки після отримання пр. з фото — driver’s license та bc id
-
Подскажите, куаэтчики могу получить сервис карту бс с фото или это для pr?
-
вы можете получить комбинированную карту, DL+health card. точнее это просто права, на обороте которых написан ваш health number
-
Спасибо!
-
ніде не пишеться статус в Канаді, вони однакові для всіх. просто services card не буває з фото для temporary residents. services card ви отримуєте, коли подаєтесь на msp.
-
Да, спасибо, это я знал. Просто запутал тот момент что сервис карта с фото является id но не положена не pr, и водительское с фото является id но его можно получить не будучи pr.
-
Привіт всім! Підкажіть, будь ласка, якщо дитина летить з Канаду з одним з батьків якої форми та змісту робити згоду від батька та чи потрібно завіряти нотаріально. Дякую😉
-
Лучше в emergency. Walk in легко могут лишить, а если нет, то ждать можно долго
-
Опечатка ) отшить )