UA Ванкувер
-
если вы выберете в airbnb Канаду, то цены будут в канадских долларах. а что недоехавшие имеют в виду доллары сша - в этом честное слово не Канада виновата
-
У меня старый тоже msi, сильно греется, что с этим можно сделать? Брала вентиляторы, не особо помогло. Ставлю на решетчатую подставку и норм. Но в целом напрягает.
-
Всі ноути будуть грітися в залежності від експлуатації, також будь яку техніку треба обслуговувати з часом (продувати, змінювати термопасту, тощо) Але я вам казав за те, що деякі моделі мають свої «болячки», і краще за все про них почитати у коментарях чи на форумі
-
Про msi часто плохие отзывы, но хочу именно его. Но чтобы поменьше, полегче и не превращая вокруг себя пространство в сауну
-
Ему больше 10 лет, он 17.3 дюйма, снизу решетка и если держать на коленках это жесть) плюс он очень тяжёлый. В связи с возрастом, хотела обновить до отлёта. Но не могу определиться с ноутбуком
-
И какие выводы вы хотите от всех?)) Доллары канадские обозначаются $, C$, кады, каксы, баксы и т.д. Свободная страна - каждый говорит как хочет
-
www.icbc.com/driver-licensing/moving-bc/moving-from-another-country в аренду естественно взять можно
-
А как обстоят дела с нашими водительскими правами в BC ? Меня интересует можно ли взять авто в аренду и нужно ли получать канадские права в дальнейшем ?
-
У любого сертифицированного переводчика. Но вообще оно вам понадобится только для подачи на ПР, до этого момента вам все будут верить на слово
-
Вітаю! Шукаємо житло в Ванкувері і цікаво почути Ваші поради де не варто поселятись в цій області, а куди звернути увагу. Розумію що смаки в кожного різні, але хочемо забронювати житло на Airbnb перший місяць а там вже по місцю шукати наступне житло. І не хочеться попасти в район куди не бажано. Дякую!
-
на мій погляд west end або kitsilano. west vancouver / north vancouver класні райони, але без машини якось довго туди виходить чергикати
-
А якщо буде авто скільки часу займе добратись з west vancouver / north vancouver до центру? Бачили +/- адекватні ціни на скільки це можливо 2200-2400 американських за місяць в цих районах вище. В west end та kitsilan норм житло в районі 2800+ теж американських. Це я маю на увазі AirBnb
-
З іншої сторони чи взагалі є потреба часто їздити в центр Ванкувера. Чи там є щось таке чого варто жити поблизу або добиратись туди