Український чат Ванкуверу
-
Тут теж може бути дуже по різному. У мене на попередніх трьох місцях роботи сираховки не покривали ортодонтію взагалі, нинішня покриває 60%, але не більше певної суми. Страховка дружини не покриває Інпланти не покриває майже ніхто. Тут все залежить не від страхової а від плану на який вас підписав роботодавець
-
І що ж там такого страшного на Борщагівці?:) питання від колишньої місцевої
-
Я хочу сама купити, тому шукаю саме страхову, в якій є така опція. Бо ті, дк в мене є страховка навіть не мають такого плану
-
Щоденний апдейт подій: Hike: Coquitlam дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу ВЕБІНАР: Імміграція у ВС - Практичний семінар дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу DAKHABRAKHA from Ukraine - Vancouver Show дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу Пробіжка вихідного дня 22 дата: 19 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу MIGHTY HEARTS FUNDRAISER дата: 24 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу Juan de Fuca trail дата: 19 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
www.instagram.com/reel/Cp68vYyvoxV/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Вибачайте, що докучаю зборами, коли їх і так багато, але цей для мого друга, який робить добрі справи. Кому не важко - зробіть, будь ласка, репост. Якщо щось закинете в банку - буду також дуже вдячний. Уся звітність буде. Дякую))
-
Вітаємо у чаті Anna 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Зібрали $400+ на збір на дрони і добре провели час. молодці!
-
Є ось така інформація про куает після 31 березня