Український чат Ванкуверу
-
Привіт! Щодо фільму "Пульс" , ця подія буде в Оттаві🙈
-
Привіт, є хто їздить на 🚲? Порадьте, будь-ласкочка, де вигідно купити замок для велосипеда і який з видів краще. Дякую
-
Вам треба оцінити вашу освіту в офіційних установах Канади, що оцінюють освіту типу Wes
-
А ти переймався що люди не клікають на події)) Ось тобі і безкоштовні QA
-
Її чогось в групі українці Ванкуверу запостили, тож бот і підтягнув)
-
Привіт. спільнота. Терміново потрібен сімейний лікар, бажано україномовний Будь ласка, поділіться контактом. Живу в Суррей.
-
Я не знаю чи взагалі можливо стати на облік до сімейного лікаря так просто. Ми вже рік чекаємо
-
А хтось може підказати, якщо у людини постійні ліки, чи може лікар з walk in clinic виписати рецепт на основі просто слів що треба такі ліки?
-
Вітаємо у чаті ;–; 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Хтось може порекомендувати «турагентів», чи як тут називається, хто може спланувати/продає тури до Латинської Америки?
-
На скільки знаю - ні. Потрібно заключення місцевого лікаря.
-
Я думаю, що при огляді і відповідних скаргах точно випише. Лікар з walk-in - це той самий сімейний лікар, тільки не лікує вас постійно. Мені виписували ліки по телефону з скарг
-
Дякую за відповідь. Чи можете поділитися контактами, куди ви записувалися онлайн? Не всі лікарі тут виписують рецепти без обстежень. Ми шукаємо лікаря, щоб зробити обстеження, але якщо не вийде по сасу, оо хоча б ліки людині виписати.
-
Вітаємо у чаті Оксана 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
На амазон
-
Всім привіт. Хто хоче прогулятися DT. Давайте зустрінемося ? Дуже крута погода
-
Погода і правда супер. Я далеко і працюю. Але у кого по іншому, то рекомендую)
-
ОНЛАЙН - СІМЕЙНИЙ ЛІКАР Ділюся лайфаком одного з фармацевтів. Можна зареєструватися у аплікації Maple і отримати консультацію сімейного лікаря онлайн. Єдине, там є момент щоб отримати безкоштовну (по MSP) потрібно звертатися в певних годинах. І як завжди кожна провінція має свої правила. Користуйтесь на здоров’я. apps.apple.com/app/id1294926209
-
Всім привіт. Враховуючи багато запитів щодо сімейних лікарів, вирішив поділитися корисної інформацією.
-
Kryptonite evolution на раму і щось подешевше на переднє колесо аби не зняли. Міцеві кажуть, що ріжуть по два замки. Я крірлю лише дитячий вел на вулиці, який коштує дешевше ніж замок. Свій точно не залишатиму. Вже стільки рам без колес бачила прикутих...
16 Jan 2023, 06:08
10525/37778
about 4 hours ago