Український чат Ванкуверу
-
Так, легальність тут нікого не зупиняє) але все одно райдерів менше ніж в Києві, мені здається. Нічого кастомного для колес тут не роблять, не той маштаб як в Європі. Люди як на прибульців реагують на вулиці)) в магазині можна купу колес протестувати і поспілкуватися, раджу.
-
Так, Ванкувер у цьому плані взагалі якесь відстале автомобільне село. Вже у всіх великих містах у світі купа різних конкуруючих компаній з арендними самокатами та електровеликами. Тут тільки shaw велосипеди, оренда яких доволі дорога, і вони тільки у даунтауні в основному 🤷♂️
-
У Ванкувері декілька україномовних психологів, то вибір за вами. Але чим я відрізняюсь від інших, що можу зустрітися з вами як у вас вдома або десь біля вас (є клієнти яким подобається прогулянка в парку або посидіти в тихій кав'ярні) або в офісі у себе або в інеті www.psychologytoday.com/ca/therapists/denny-koval-new-westminster-bc/992392
-
Всім привіт, шукаємо двохкімнатну квартиру у Ванкувері до 3,000 cad. Перешукали всі сайти всюди потрібно референси і кредитні історії яких в нас немає бо тільки приїхали, нам або не відписують або говорять ні. Можливо хтось має хоч якісь варіанти або знає до кого можна звернутись. Буду вдячний.
-
Зробіть гарне cover letter, дуже рекомендую. Вкажіть хто ви, чим займались раніше, чим плануєте, в якій сфері маєте намір шукати роботу. Також зробіть statement з банку, щоб було зрозуміло, що є гроші на рахунку. Якщо є в українському чи європейському наприклад банку гроші також візьміть звідти довідку, та скрін курсу валют з якось інтернет сайту зробіть, щоб зрозуміло було скільки це у канадських доларах. Ми таке зробили та відразу кілька запрошень про підписання договору отримали
-
Віддаю 3 гри безкоштовно. Забирати в River district Vancouver
-
Увага чат!!! Де купити згущонку і вафєльні коржі?
-
Згущенку я навіть у Велмарті бачила (білу). Навіть купила - звичайна згущьонка
-
А хтось знає де кращий вибір безлактозної продукції? Поки що бачив тільки у волмарті молоко, сир двох сортів, та йогурт одного сорту
-
У сейф веї багато наче усілякого без лактози
-
Дякую, подивлюся
-
www.instagram.com/reel/ClRghF9NN_f/?igshid=MTg0ZDhmNDA= Хочу якось на таке сходить)
-
Ну хот спрінгз тут є у декількох місцях. Де саме те, що на відео не знаю поки)
-
Але навіть Харрісон хот спрінгз, той що поряд. Там окрім тих що на території готелей є ще дикі, як кажуть люди
-
Даунтаун