Український чат Ванкуверу
-
Вирушаю завтра з України в Антанію. кому потрібні сигарети, стіки до iqos/glo, ліки та щось подібне - в особисті)
-
+16043685139 Михайло. На початку 46 E Ave
-
Вітаємо у чаті Don 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Сподіваюсь, познайомимося й в офф-лайні 🤝
-
🫶Чудово), це теж є причиною зацікавленості у переїзді до Ванкуверу)
-
Тут в нас є люди, хто в Китаї жив теж) я так розумію популярна тема ахах
-
До нашого китайського скводу прибуло))
-
1. Всім привіт! Мене звуть Ігор, я з Харківа. Нещодавно приїхав з родиною до Канади, зараз у Калгарі, але дуже можливо переїемо до Вану 2. Поки що у пошуках роботи, до того займався зовнішньоекономічною діяльністю. 3. Люблю подорожувати, фотографувати, фільми, книжки, хайкінг та автівки. Володію китайською мовою, подобається каліграфія. 4. Дуже радий бути частиною нашої української родини у Канаді, бентежить поки що слабке володіння англійською)) #introduce
-
Всім привіт! Зайшла в групу давніше, але не знайомилась, от вчора прилетіла вже в Ванкувер і думаю от тепер саме час) Мене звати Ксеня, я вчилась в Польщі, потім трохи працювала в Америці, і тепер щось стрельнуло в Ванкувері пожити, шукаю роботу) Чекаю наступних настолок щоб записатись)) Всім гарного дня!
-
Вже точно більше 30-35
-
Наступні в цю п'ятницю)) але поки що відкритий набір не проводиться, бо треба порахувати, скільки вже забукали.
-
-
Всім привітик ! Шукаю роботу в Ванкувері! Навчаюаь в києвському університеті на культуролога. Люблю креативи, знімаю на плівковий фотоапарат і створюю багато контенту. В Києві створювала маленький бізнес соєвих свічок. Рівень англійської в мене intermediate , але я дуже швидко вчуся і люблю пробувати нове ! Маю досвід роботи front deska, баристки в кав’ярні з еспешіліті кавою, асистентки в вінтажному шопі. Буду рада будь якій пораді або допомозі ! Можливо ви або ваші друзі шукають контент мейкера/баристку або асистента 🙂 IG з плівковими знімками : a.ffoto Контент IG: alina.fd_