Український чат Ванкуверу
-
Тут перелік клінік невідкладноі допомоги та приблизного часу очікування там. Без msp знайомі платили $1000 за візит, може вам більше пощастить. http://www.edwaittimes.ca/WaitTimes.aspx
-
Вітаємо у чаті Ernest 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
А що сталося?
-
Заповніть заявку зараз. Це займає пару хв. Принаймні, ви будете в процесі. А можливо, номер взагалі одразу присвоять( не пам‘ятаю цього моменту).
-
Якщо ви приїхали по cuaet, то прийом у лікаря має бути безкоштовним. Просто скажіть їм, що у вас cuaet
-
Як варіант ідіть/дзвоніть в найближчий walk-in clinic, намагайтеся побачити лікаря вже сьогодні або завтра. Якщо немає msp number, поясніть ситуацію, ідіть за гроші а потім вже будете робити клейм в мсп щоб вам повернули, якщо повернуть клас, якщо ні, ну то що поробиш…
-
Є номер не екстреної допомоги 811. Там можна отримати консультацію про стан. Отримати якусь пораду як діяти. Прийом до лікаря у вок-ін біля 150$. Не $1000
-
На ресепшині або медбрату. З мого досвіду, ви будете з лікарем спілкуватися в останню чергу. Тобто спочатку ресепшині, тоді з медбратом, а тоді з лікарем
-
І візьміть оригінал work permit. На ньому є примітка CUAET, мене про ню питали. А Personal Health Number можна дістати за номером вказаним тут www2.gov.bc.ca/gov/content/covid-19/vaccine/register (Опція if you dont have a personal health number)
-
Вітаємо у чаті Natalia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
вітаю! мене звати Олександра, я з Києва, зараз навчаюсь в UBC. шукаю роботу няні на кінець весни-початок літа. маю декілька років досвід роботи з дітьми віком 5-10 років (дитячий табір розмовної англійської у Києві). вільно володію англійською та українською (+розумію російську) пишіть у приватні повідомлення якщо вам потрібна няня на неповний робочий день/вихідні ☺️
-
Вітаємо у чаті Olya🇺🇦 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Taras 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Max 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
They should go to a walk in clinic, get a throat swab, and probably will get prescribed antibiotics. May have to pay for it if no MSP. Did they buy temporary insurance when they immigrated? Where are they located? I can see what the local clinics are in the area
-
Це моя кузина відповіла. Вона навчається на медика