Український чат Ванкуверу
-
Доброго дня! Мене звуть Катерина. Живу у Річмонді. За фахом - вчитель іноземної мови. Зараз працюю у магазині жіночих сумок в Річмонді. Приїхала восени минулого року. Люблю природу та подорожі. Всім бажаю гарного дня! #introduce
-
А ми постійно збираємося на настолки, хайки, прогулянки(іноді). А також на івенти та мітигни) чого ви вдома сидите?
-
Вітаємо у чаті Svitlana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
В цю суботу запрошуємо на Писанка Воркшоп
-
Всім привіт! Шукаю вчителя англійської, який допоможе підготуватись до IELTS. Потрібна тверда рука😅 Дякую всім ❤️
-
Весело(
-
Поки так)
-
Привіт всім 😎🦾 Пропоную всім бажаючим тренування в Онлайн форматі (тренування як для залу, так і в домашніх умовах) Допоможу вам отримати тіло своєї мрії, покращити стан здоров'я, стати сильними і витривалими! Ставте лайк або напишіть мені на мій головний акаунт - denkach28
-
Фанатам Мікусика)
-
instagram.com/stories/yam_fasrpawn/3073026012535588980?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
Вітаємо у чаті Aleksandr 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Шукаю квартиру 1 Бедрум+ ден, чи 2 бедрум, бажано даунтаун. Бюджет 2300, якщо хтось здає, буду вдячна за інформацію.
-
#кінорекомендація Цього тижня буду рекомендувати не нове і не кіно😂 це анімаційний міні-серіал "За садовим парканом". Надзвичайно милий та дотепний мультик, із глибшим, ніж здається на перший погляд, значенням. Рекомендую після перегляду почитати пояснення. Для мене це один із випадків, коли подивився раз (100 хв загалом) і запам'ятав на все життя👍 Приємного перегляду! P.s. додавайте свої кінорекомендації з хаштегом - давайте ділитися хорошим!