Український чат Ванкуверу
-
Весело(
-
Поки так)
-
Привіт всім 😎🦾 Пропоную всім бажаючим тренування в Онлайн форматі (тренування як для залу, так і в домашніх умовах) Допоможу вам отримати тіло своєї мрії, покращити стан здоров'я, стати сильними і витривалими! Ставте лайк або напишіть мені на мій головний акаунт - denkach28
-
Фанатам Мікусика)
-
instagram.com/stories/yam_fasrpawn/3073026012535588980?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
Вітаємо у чаті Aleksandr 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Шукаю квартиру 1 Бедрум+ ден, чи 2 бедрум, бажано даунтаун. Бюджет 2300, якщо хтось здає, буду вдячна за інформацію.
-
#кінорекомендація Цього тижня буду рекомендувати не нове і не кіно😂 це анімаційний міні-серіал "За садовим парканом". Надзвичайно милий та дотепний мультик, із глибшим, ніж здається на перший погляд, значенням. Рекомендую після перегляду почитати пояснення. Для мене це один із випадків, коли подивився раз (100 хв загалом) і запам'ятав на все життя👍 Приємного перегляду! P.s. додавайте свої кінорекомендації з хаштегом - давайте ділитися хорошим!
-
Привіт! Готую для запуску програму для молоді з України (6-30 років), яка допоможе інтегруватися в суспільство. Організатор - нон-профіль організація Шукаю для співпраці: - ESL вчителя що розмовляє українською/російською - людей з досвідом роботи з дітьми (майстер-класи, спортивні заходи, інше) Прошу писати в особисті і підписуйтесь на сторінку, де буде більше інфо щодо програми www.facebook.com/profile.php?id=100055158618621