Український чат Ванкуверу
-
Чек з грошима? Через апп вашого банку можна його покласти на рахунок, або ж треба прийти у відділення банку і вони покладуть
-
Я думаю за спробу не посадять 😅
-
Воно з голови, так що всі співпадіння з реальними яблуками випадкові
-
Я знов малював на телефоні вночі. От вам яблуко
-
Доброго дня, син вступив в Університет в Surrey летіти будемо в липні по CUAET , чи отримає він дозвіл на навчання в аеропорту чи потрібно подаватись раніше ? . Хто вже пройшов цей шлях і знає . Не можу розібратись із study permit він один для школярів і студентів чи різні ? Дякую
-
Hello love, how are you doing today. Hello luv do you need a online job from home and get $800 weekly The job I’m offering you is an online job which you will be posting housing property for renting on Facebook marketplace and other listing sites then also give me feedback on who or whom inquired about the property. Is that’s fine with you?
-
Сьогодні я провів декілька зустрічей щодо залучення благодійників до роботи фонду. Всі співрозмовники розуміють наші цілі, але, на жаль, останнім часом ми натрапляємо на труднощі у залученні фінансової допомоги. Люди виснажені, тому кожен збір коштів є дуже важким завданням. Не дивлячись на те, що важко ми маємо як громадянське суспільство цим займатись допомагаючи державі. Проблема реабілітації стає все більш актуальною. Вже можна бачити великі черги військових на ВЛК, і, ймовірно, в майбутньому більшість з них будуть потребувати кваліфікованої реабілітації. З нашого боку, ми як фонд, намагаємось створити умови для всіх охочих отримати необхідну допомогу. Для старту плануємо надати допомогу 45 людям протягом пів року, але найбільш важливою є методологія відновлення. Описаний повністю процес для подальшого відтворення благодійними організаціями та меценатами. Тому я хотів би попросити вас звернути увагу на цю проблему та підтримати наш проєкт будь-яким можливим способом. Якщо ви можете розповісти про наш збір - будь ласка, зробіть це. Якщо ви можете пожертвувати фінансові кошти - це дуже допоможе. Також є опція прямої передачі необхідного напряму в центр. Дякую вам за увагу до нашої проблеми та за підтримку. Традійно - залишаю банку у посиланні, а в світлині необхідне обладнання send.monobank.ua/jar/7PMjgDrwxF
-
maps.app.goo.gl/aFHaSjjN4UiDRW5c9?g_st=ic Випадкого натрапила на російську православну церкву на мапі Ванкувера. Спочатку здивувалася що там досі не опустили рейтинг до -1 зірочки. А потім почитала коментарі і прям впізнала рузьке православ'я у всій красі. Канадці, що живуть по сусідству, стверджують що піп ледь не божевільне дитя сатани, яке сіє ненависть. maps.app.goo.gl/aFHaSjjN4UiDRW5c9?g_st=ic Отже , пишемо відгуки, і " да не оскудєєт рука пішУщего" Welcome, браття та сестри !