Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Mima 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Красивий водоспад. Рекомендую
-
Якщо хтось буде їхати з Downtown Eastside/Downtown Vancouver і зможе підвезти кажіть 🙏🏻
-
Вітаємо у чаті Kindest 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, чи зустрічають зараз в аєропорту волонтерські організації по типу червоного креста, чи Quais? І чи надають житло в готелях, якщо да то в яких саме? Дякую за відповіді
-
Тобто вони можуть відмовити у житлі?
-
Доброго дня. Є організація success але житло останнім часом не надають бо немає місць. Ну або не хочуть ))
-
А що тоді ролблять Українці в яких немає житла? Невже не надають ніякої допомоги?
-
Звичайно. Останніх декілька місяців я не знаю нікого хто приїхав і його поселили. Знаю тих кому відмовили у житлі + нахамили.
-
звичайно можуть) але краще спробуйте, на еірбнб завжди щось зможете навіть день в день знайти
-
вони запишуть ваші дані та скажуть, що зв'яжуться якщо буде житло бо так щоб прилетіти і заселили зараз буває вкрай рідко. ну покрайній мірі мені так розповідали знайомі які цим користувались.
-
Ну кінець березня був минулого тижня ) можливо ситуація зараз змінилась.
-
ну вже давно кажуть, що якщо в людей немає збережень на 2-3 місяці життя в Канаді без роботи, то краще не ризикувати) тут є допомога, але вона мінімальна
-
Але канадці вже теж давно стомились бо наші ще й ведуть себе не ок. Тому я б вам дуже радила розраховувати лиш на себе.
-
Нас поселили, і разом з нами ще 3 сім'ї, у кінці березня. І були ввічливі :) тому я б не узагальнювала. Але так, одразу говорили, що з номерами в готелі складно
-
Знімають air bnb. Рідше іх хостять Канадці
-
В чаті часто публікують повідомлення дівчата які шукають сусідку в кімнату (за +- підйомну ціну). Звяжіться з ними, домовтеся про поселення. Так само на airbnb можна шукати кімнати. Маючи на перший час збереження + допомога 3к від держави дозволить місяць-два прожити щоб освоїтися і знайти роботу. Якщо потрібна допомога з оформленням sin/банк/допомога можете звернутися в пп.
-
Привіт, поділіться контактом перекладача, перекласти довідку про несудимість
-
Привіт Скажіть будь ласка хто де проходив мед комісію і як це відбувалось. Ви платили і повертали гроші чи робили безкоштовно. Тому що я сьогодні була в 2 клініках в мене скрізь футболять😭😭
-
Тут є всі акредитовані, пошукайте в списку хто з української перекладає
16 Jan 2023, 06:08
11516/37331
about an hour ago