Український чат Ванкуверу
-
Привіт, поділіться контактом перекладача, перекласти довідку про несудимість
-
Запишись онлайн до лікаря) Потім приходиш, отримуєш декілька бумажок, і вже без запису йдеш здавати кров, а потім робити рентген Як все зробиш то знов до лікаря йти не потрібно) Все робиться безкоштовно якщо є мсп картка або номер, хоча мене лікар просив мати фізичну картку, номер не хотів приймати
-
🇺🇦 Ukrainian USA & Canada - найбільша за охопленням ЗМІ спільнота, що співпрацює з українською діаспорою. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡️ дошку оголошень; ➡️ спілкування зі співвітчизниками; ➡️ корисні знайомства; ➡️ роботу та житло. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Ми вже об'єднали українців США, Канади в таких Телеграм чатах: New York Philadephia Miami Chicago Los Angeles Washington Boston Atlanta San Francisco Portland Seattle Dallas Houston Las Vegas Sacramento Vancouver Toronto Montreal Ottawa Calgary Edmonton Saskatoon Winnipeg Ukrainian Truck Drivers Ukrainian Business Forum Наш Instagram.
-
Якщо є місця то вас поселять не переймайтесь заздалегідь, але на всяк випадок майте на увазі що може бути так що місць не буде. Але я думаю був великий ажіотаж на березень бо люди думали що закривають програму.
-
Дякую
-
Прилетіла 31.03 і нікуди не заселили. Пріоритет - родини з дітьми. Якщо одна людина,то мені сказали чекати,можливо хтось за день ще прилетить і з якоюсь жінкою заселять в кімнату готелю. Жінку я потім знайшла, а в готель так і не заселили,бо місця улетіли. Тому прорахуйте так,щоб ви могли арендувати airbnb і далі вже зв'язуватися з іншими організаціями з пошуку постійного місця
-
Вітаємо у чаті Olia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Не має за що.
-
Можливо, якщо не спішно, краще зачекати на мсп, мені десь за 2 тижні прийшло, і тоді безкоштовно
-
Вітаємо у чаті Olena 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Igor 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Ганна 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Важливе питання!!! Чи хтось знае як переказати грошi з канадськоī карти на карту польского банку?!
-
То якийсь додаток?!
-
А що то за Wise?!
-
Пайсенд не пускае на Польску карту. На украīнську заходять..