Український чат Ванкуверу
-
Це вже стає схожим на Ванкуверський лайфстайл) І ще окремо графік і час бажаючих😂
-
Саме так)
-
Ми взяли chatr на 8 місяців - 200$, 20 Gb Інтернету в місяць.
-
Спасибо отличный тариф
-
Дякую за організовану інформацію ахахах
-
Вечірньо-музичний кайф для кращого вечора;) youtu.be/FJwT8mRF1hY
-
А ще важливо, чи є паркінг місця біля парті рум
-
І ще: яка політика щодо мови використання на зустрічі? Бо мені є різниця. Може, ви вже це обговорили, вибачте, якщо пропустила. Просто озвучте мені, будь ласка
-
Не обговорювали, але думки наступні: українська як рекомендована мова. Якщо відчуваєте, що погано розмовляєте українською, то краще все одно українською, за одне і потренуєтеся. А якщо вже ну ніяк, то краще англійською. Російська небажана, звісно, але якщо у людини прям не виходить, ну тоді я не вважаю за потрібне прямо забороняти щось, якщо людина з повагою ставиться до української. Бо контекст має значення теж
Ви можете разом обговорити це питання і зробимо як хоче більшість
-
У першому випадку є великий паркінг неподалік біля скайтрейн станції безкоштовна
-
Добре, дякую!
-
У Сюрееї також є великий паркінг
-
#ветеринар
Привіт Я Ангеліна або lubchik_vetcare. Ветеринар з України. Якщо вас цікавить життя собак та котів або потрібні ветеринарні консультації, щодо профілактики та лікування, ласкаво запрошую на свою інстаграм сторінку
instagram.com/lubchik_vetcare?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Це прям супер корисно! Дякую💙💛
-
Доброго дня!) поділіться будь ласка контактами надійних ріелторів, будь ласка. Бажано українців🫣
-
За результатами голосування переміг варіант Burquitlam. Тож буду бронювати)
-
Супер, дякую!
-
Тепер можете переголосувати, хто чекав локацію)
-
Переголосовувать не можна в телеграмі)
-
Там наче була така функція, але давай я зроблю нове голосування)
1159/37332