Український чат Ванкуверу
-
On 10th of March 2022 Paysend officially stated that it is suspending all the transfers in Russia because of the war: … due to the current circumstances, we have taken the decision to suspend all transfers to Russia with immediate effect.May 25, 2022
-
Чув що вони якось хитрожопо вийшли, не до кінця
-
От я якраз і пам’ятаю що минулого року щось за них говорили
-
Вітаю. Підкажіть як виправити проблему з фейсбук маркетплейсом, не можу нікому відповісти на оголошення.
-
Всім привіт, маю контакти людей в котрих можна взяти цигарки по 5-6$ Пишіть у кого є потреба
-
всім привіт я перукар стригу жіночі чоловічі та дитячі форми дзвоніть або пишіть 236 869 7202
-
• Вітаю у науковому каналі «Епоха Науки» ▪️Канал створений з метою розширити ваш кругозір, дати вам дуже багато корисної інформації про навколишній світ, занурити в науку і підняти рівень вашого інтелекту 🧠 ▪️У всіх вас ймовірно склалася думка що вивчати складні явища і шукати відповіді на складні питання для вас занадто важко, і робити це можуть лише одиниці, тому в даному каналі я легко розповідатиму про складне, щоб ви ввібрали в себе максимально багато наукової інформації 🤝 ▪Ви поступово поринете у світ науки, і почнете виділятися з натовпу своїм унікальним світоглядом та великими знаннями, якщо ви не хочете бути сірою масою, яка живе сама не усвідомлюючи як, для чого і чому, то вам тут будуть завжди раді, підписуйтесь і ми почнемо наша подорож у науковий світ! 🧬 ▫️Наш чат ⬇️ Божественні Атеїсти Епоха Науки | Підписатися
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка в якому банку краще відкрити рахунок для українців?
-
Мені допомогло використання Фейсбук з компа. З телефону не відпраляло повідомлення
-
Зроблю аватарку на замовлення! А також превью для конкурсів або ютюб каналів і іншого!
-
Доброго дня, може хтось знає або має контакти сімейного лікаря? Або знає де тут можна знайти?
-
Я хз, но хто буде просто так писати таке? Звісно шо це скам
-
Саша здається?
-
Якого?
-
І ще того чувака котрий кожного дня пише зо знає контакти сіг по п’ять гривень
-
Та шо думать, треба банить та удаліть
-
я його забанила якраз сьогодні зранку
-
Порекомендуйте пліз український впн?
-
бо він окрім цих сіг більше нічого і не писав
-
Мені і з компа не допомогло. І фото постила, щоб активна сторінка була і геопозицію змінила 😔 Бісить((((
16 Jan 2023, 06:08
12020/37333
about 3 hours ago