Український чат Ванкуверу
-
Так, я іздив просто в приватному секторі, де stop sing постійні. Треба знати як паралельно паркуватись. Дають подвійний простір на маневр та дві спроби
-
Можливо. Коли здавав на N, то в тій машині не було камери
-
Коли здаєш на N то екзамен без хайвею?
-
я так розумію на N і Class 5 відрізняються за вимогами
-
Я дивився на камеру, але не відразу, треба фізично перевірити сліпі зони
-
Ще треба знати, як паркуватись на підйомі чи спуску. Треба викручувати колеса в сторону бордюра, коли зупинишся
-
тому тобі і було просто в Бьорнабі Коли здаєш на 5, то повезуть на хайвей, і якщо затупиш на в’їзді то не здав, а затупити там можна) В цьому перевага порт кукітлам, там Лоуід хайвей, він рахується, але всі в’їзди регулюються світлофорами, тобто там немає Merge полоси, а значить затупити майже неможливо
-
не зовсім так) Якщо стоїш вгору і є бордюр, кермо викручуєш ліворуч, якщо немає бордюра то праворуч Якщо стоїш з гори то в обох випадках кермо праворуч
-
ну це має сенс
-
Також, на машині не має бути тонованої плівки на лобовому склі чи передніх вікнах
-
Здавав з ним в Річмонді. Єдине що він машину на тест дає тільки на вихідних.
-
Доброго дня 🌸 Запрошуємо Вас до нашого безкоштовного телеграм каналу з англійської мови 😊 Тут багато цікавого про вивчення мови😍 t.me/UKnow_language_school
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Вітаємо у чаті Katrin❤️🇺🇦 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Щоденний апдейт подій: Sloquet Hot Springs дата: 21 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Sloquet Hot Springs дата: 21 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Пробіжка вихідного дня 25 дата: 23 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Elegy of Living Voices: Documentary Film and Photography by Liliya Syvytska дата: 27 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Vancouver Marathon Ukrainian Volunteers дата: 7 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Juan de Fuca trail дата: 19 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу SLAVA KOMISSARENKO-Vancouver. Official Resilience Event. дата: 7 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Alex 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Хтось знає, чи будуть десь показувати Люксембург Люксембург?
-
Все ще рекламуєте білорашиста Комісаренко
-
Я бачила на фб, що будуть організовувати декілька показів Мавки в травні
-
Група для всіх ВПО та тих кому потрібна допомога! В нас кожен день нова інформація про гуманітарну та матеріальну допомогу! Більш ніж 1000 посилань на різні види допомоги! В групі ми ділимось один з одним інформацією. Приєднуйтесь 🌺
16 Jan 2023, 06:08
12227/37346
about 19 hours ago