Український чат Ванкуверу
-
Ні(( хоча у людей є тварини, але нам дали зрозуміти що це привілегія тих, хто довго знімає
-
Привіт, друзі! З 1.05 звільнюється суперова квартира у самому центрі даунтауна, 788 Richards str. 1 бедрум, повністю мебльована, ванна + душ, в квартирі є пральна і сушильна машини, кабінет для роботи, кухня все обладнання для кухні, балкон. На поверсі знаходиться велика тераса, в самій будівлі є спортзал, лаунжбар, супермаркет IGA, кав’ярня. 3 хв пішки до станцій метро Гренвіль і Ванкувер Сіті Сентер. Всі комунальні послуги, включаючи інтернет, входять у вартість! Є можливість оренди паркомісця. Ціна - $2950.
-
Вітаємо у чаті Женя 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Кого цікавить робота -пишіть за деталями в лс🙃 (Торонто) та інші великі міста Кур’єром на доставку їжі Пішки/вело/авто Виплата щотижня (800-1000$ вело) Вільний графік, самі обираєте для себе дні та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾 (безкоштовно)
-
Вітаємо у чаті Joni 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Нічого складного, 1 раз покатався з інструктором у кокутламі і поїхав сдав у норс Ванкувері, там якщо ти вмієш водити, знаєш знаки, розмітку, і вивчив шолдерчеки то полюбасу складеш, я очкував але усе вийшло добре, 1 раз пропустив шолдерчек але інспектор пробачив
-
А в чому проблема зробити новий закордонний паспорт?
-
Щоденний апдейт подій: Sloquet Hot Springs дата: 21 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Sloquet Hot Springs дата: 21 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Пробіжка вихідного дня 25 дата: 23 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Elegy of Living Voices: Documentary Film and Photography by Liliya Syvytska дата: 27 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Vancouver Marathon Ukrainian Volunteers дата: 7 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Juan de Fuca trail дата: 19 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Маргарита 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт 👋 1. Мене звати Маргарита 2. Я навчаюсь на Проджект Менеджера в Польщі 3. Я люблю/мені подобається гра мафія та книжки про Гарі Потера 4. У мене таке запитання. Чи хтось працевлаштовувався в Канаді після закінчення поліціальної школи в Польщі за недомедичними спеціальностями (на кшталт медична опека, мед.технік тощо)? #introduce